Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf: ”Un nou început”

 Cruceru Cristina
.

Anamaria Prodan și-a făcut un nou tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf. Este cunoscut deja faptul că impresara este pasionată de inscripțiile pe piele. Vedeta are multe tatuaje, cele mai importante fiind legate de persoanele dragi din viața ei. Când toți credeau că merge să-și șteargă tatuajul cu Laurențiu Reghecampf, iată ce a făcut Anamaria Prodan!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a mers, din nou, într-un salon de tatuaje, de unde aplecat foarte mulțumită. Este cunoscut deja faptul că impresara este o împătimită a inscripțiilor pe piele. Cele mai importante tatuaje pe care le are fiica Ionelei Prodan, sunt legate de persoanele dragi din viața ei. Toată lumea se aștepta ca vedeta să meargă, să-și șteargă tatuajul pe care-l are cu Laurențiu Reghecampf, aceasta a recurs la un gest total neașteptat.

Anamaria-ProdanAnamaria-Prodan

Anamaria Prodan a călcat, din nou, pragul salonului, unde și-a făcut un nou tatuaj. Nimeni nu se aștepta ca impresara să recurgă la acest gest neașteptat. Fiica Ionelei Prodan a postat o imagine pe Instagram, în care apare alături de cel care urma să-i facă tatuaj. Vedeta a ținut să scrie și o descriere, prin care să anunțe că este vorba despre o nouă etapă din viață: 'Un nou început'.

Citește și: Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan: „Nu trebuia să particip la acel eveniment'

Citește și: Reghe, adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru: „Poate și ea a fost ajutată că am fost antrenor de fotbal'

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam: „Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…'

Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău: „Nu mă interesează ce face, cu cine e sau…'

Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a făcut noi tatuaje, printre care și altul cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf. Momentan, impresara nu a dat foarte multe detalii despre noul tatuaj. Mai precis, nu a spus exact dacă vine de la fostul soț sau de la băiatul ei. Cert este că, vedeta nu și-a șters vechiul tatuajul cu Laurențiu Reghecampf, așa cum a dat de înțeles.

'Orice faci, fă cu dragoste' și 'Câteodată, trebuie să cazi mai întâi, pentru a putea zbura', sunt doar două dintre citatele pe care Anamaria Prodan și le-a tatuat.

De câțiva ani, aproape de încheietură, Anamaria Prodan are un tatuaj și cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf. Acum, vedeta și-a făcut acest tatuaj, cu aceleași inițiale, însă nu a spus exact dacă este pentru băiatul ei, Laurențiu Jr. Reghecampf.

Ce spunea Anamaria Prodan despre tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit, recent, și despre tatuajele pe care le are cu fostul ei soț. Aceasta susținea că aceste tatuaje vor rămâne inscripționate pe pielea ei, pentru că nu ar avea motive să le șteargă.

Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să e șterg. Am mult, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei„, spunea Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton