Anamaria Prodan, moment tensionat într-un restaurant din Londra! A fost confundată cu o prostituată

 Oana Popoiag
.

Poți spune orice despre Anamaria Prodan, numai că este plictisitoare nu. Provocatoare atât în atitudine, cât și în declarații și vestimentație, sexy impresara atrage atenția oriunde își face apariția. Vedeta de 47 de ani a povestit un episod incredibil, când, aflată la Londra pentru afaceri, a fost confundată cu o prostituată.

Anamaria Prodan nu este numită degeaba 'sexy impresara'. Nu doar că la 47 de ani arată cu 10 ani mai tânără, mai ales după ce anul trecut a ținut o dietă cu efecte spectaculoase, dar dressingul ei conține cele mai costisitoare și, de multe ori, provocatoare ținute.

Anamaria Prodan, episod tensionat într-un restaurant în Londra

De asemenea, știm cu toții că se descurcă cu brio într-o lume a bărbaților și că este o femeie dintr-o bucată, așa cum a constatat chiar pe pielea lui inclusiv Dan Alexa. Și așa cum au constatat doi bărbați care au făcut greșeala să o abordeze într-un restaurant din Lodra și au primit replica vieții lor.

Anamaria Prodan a povestit pentru GSP Live un episod halucinant din trecutul ei când, în 2015, a călătorit la Londra pentru a intermedia transferul unui jucător de fotbal. Sexyimpresara a mărturisit că a fost confundată cu o prostituată de doi bărbați, care au ținut să îi facă avansuri.

'M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost'. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele', a povestit Anamaria Prodan la GSP Live.

Replica impresarei i-a lăsat pe aceștia fără cuvinte. 'Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră', le-a răspuns Anamaria Prodan, care a primit în dar de la soțul ei, cu ocazia zilei de naștere, o geantă Hermes Himalayan Birkin, de aproape 300 000 de dolari.

Anamaria Prodan are 47 de aniAnamaria Prodan are 47 de ani

Foto: Instagram

Citește și: Cristina Țopescu a lipsit zile bune de la muncă, de la Ministerul Sănătății. Nimeni nu s-a interesat de absența ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton