Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației: „Tu mi-ai dat totul”

 Mirea Roxana
.

Anamaria Prodan a infirmat zvonurile potrivit cărora ea și Laurențiu Reghecampf ar divorța. Aceasta a vrut să le arate tuturor cât de puternică este dragostea dintre ea și soțul ei, așa că a publicat pe Instagram imagini cu mesaje pe care Reghe i le trimitea la începutul relației lor, în 2009.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a vrut să asigure pe toată lumea că ea nu are de gând să divorțeze de Laurențiu Reghecampf și că dragostea dintre ei este prea puternică pentru a fi distrusă. Pentru a demonstra acest lucru, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram mesaje pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea în anul 2009, când relația dintre ei se afla la început.

p1-4p1-4

Dragoste care ne-a ajutat să realizăm tot ce am visat cu mulți ani în urmă… Să ajungem în vârful muntelui EVEREST ❤️ fără să cerem ajutorul nimănui, fără să ne ploconim la nimeni, fără să ne umilim în fața nimănui. Mereu cu capul sus, spate în spate! Fiind echipa perfectă, am doborât obstacolele râzând…❤️' a scris Anamaria Prodan despre iubirea dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul:„Nu-mi pot lua privirea de la tine'

Citește și: Fiul cuplului Prodan – Reghe, reacție dură după zvonurile că tatăl lui ar avea o amantă:„Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor'

Citește și: Lora debutează în actorie.Ce rol are în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasa nebună'

Citește și: Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui:„A meritat notele!'

Ce mesaje îi trimitea Laurențiu Reghecampf soției lui în 2009

În imaginile cu mesajele pe care și le trimiteau la începutul relației, din anul 2009, dar și din anul 2012, Laurențiu Reghecampf îi apunea Anamariei Prodan cât de fericit este să o aibă în viața lui și că o iubește enorm de mult. În plus, aproape în fiecare clipă din zi, cei doi își trimiteau mesaje cu „Te iubesc' și se alintau „Iubi soare' sau „îngerul meu'.

Iubi, când mă gândesc la tine, am așa fiori. Îmi trec așa multe lucruri frumoase prin cap, Junior, fetele, noi doi, îmi vine să plâng! Nu am putut să vă duc nici măcar într-un concediu! Iar tu mi-ai dat totul mie!!! Eu te iubesc enorm, nici nu știu ce să fac să ieșim din asta. Nu am aer când mă gândesc că aș putea să te pierd din cauza problemelor astea!! Indiferent de ce se va întâmpla, eu te voi iubi toată viața mea! Te iubesc!', este unul dintre mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le-a trimis soției lui în anul 2009.

Anamaria Prodan, despre iubirea dintre ea și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mai scris că dragostea dintre ea și Laurențiu Reghecampf este unică și că au muncit foarte mult pentru a ajunge unde sunt astăzi. De asemenenea, aceasta a spus că formează o echipă excelentă care reușește să treacă peste orice obstacol. Anamaria s-a decis să facă publice aceste mesaje dintre ea și Reghe pentru a le demonstra tuturor că o iubire așa puternică, asemenea celei dintre ei, este greu de distrus.

Pentru că lumea este atât de rea, pentru că am devenit animale, ne judecăm, ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin in noi… Pentru că ne dușmăniți atât de rău vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără ajutor, și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și să moară împreună ținându-se de mână: Laurențiu și Anamaria Reghecampf', a mai scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton