Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România. Zanni a izbucnit în lacrimi

 Stamen Diana
.

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România, iar Zanni a izbucnit în plâns când a aflat că prietena lui părăsește competiția. Publicul a decis, iar fosta gimnastă se va întoarce în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a fost luată prin surprindere când Daniel Pavel a anunțat că este eliminată de la Survivor. Fosta gimnastă nu se aștepta ca să plece acasă acum, ci își dorea să rămână în Republica Dominicană până la finalul concursului.

Ana PorgrasAna Porgras

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare', a spus Ana Porgras. 

Fosta gimnastă a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost eliminată din competiție. Ana Porgras de la Survivor a fost nominalizată de Jador și Sebastian Chitoșcă. În cursa pentru eliminare, bruneta a fost alături de Mellina și Marius Crăciun din echipa Războinicilor.

Citește și: Ce sumă primește Ana Porgras de la Survivor lunar, de la stat. E campioană mondială la bârnă

Citește și: Zanni, declarație de dragoste pentru Ana Porgras, la Survivor: „Nu e doar în sufletul meu, ci și în mintea mea”. Reacția Faimoasei

Citește și: De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică: „A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Drama trăită de Ana Porgras de la Survivor. S-a născut într-o familie foarte săracă

Zanni, în lacrimi după ce Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor

Concurentul avea o relație foarte apropiată cu colega sa din echipa Faimoșilor, iar când a aflat că aceasta părăsește competiția, artistul a izbucnit în lacrimi.

Jador a fost cel care a nominalizat-o pe Ana Porgras să plece de la Survivor, însă concurenta nu-și dorea sub nicio formă acest lucru. „Mă așteptam, după consiliul pe care l-am avut când Jador m-a nominalizat. Mă așteptam să fiu nominalizată dacă va ieși favorit. Sunt liniștită, el nu a făcut altceva  decât să am scoată în față.

Publicul decide cine rămâne. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect. Dacă e să plec, voi pleca cu fruntea sus. Am multe de arătat, drumul meu nu ar trebui să se oprească aici. Vom vedea ce va fi', spunea Ana Porgras, înainte să afle verdictul publicului. 

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton