Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor. „E mult mai mult decât iubire”

 Mirea Roxana
.

Ana Porgras s-a întors recent în țară după ce a fost eliminată de la Survivor România. Cel care a suferit cel mai mult în urma plecării Faimoasei a fost Zanni. Cei doi au o relație specială și nu de puține ori s-a speculat că ar forma un cuplu. Acum, Ana Porgras a vorbit despre relația cu Zanni și a spus că au o conexiune specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a părăsit Survivor România după ce a fost nominalizată de către Jador. Faimoasa a spus că nu crede că Jador se aștepta să iasă ea și că șocul pentru el a fost și mai mare din cauza sentimentului de vinovăție. Mai exact, Ana Porgras a fost al doilea concurent din echipa Faimoșilor care a părăsit Survivor România în urma votului lui.

17_ba891d0dfbf1fb40cd2dc204558aaeee-217_ba891d0dfbf1fb40cd2dc204558aaeee-2

„Nu cred ca Jador a vrut sa ma scoata. Cu toate ca spunea ca nu poate nu-s la fel de buna ca Elena, dar nu cred.

Nici el nu s-a gandit ca voi parasi competitia. Cred ca a fost pentru el socul cu atat mai mare cu cat eram al doilea concurent care iesea „de pe mainile lui”. Si a fost un oarecare sentiment de vinovatie.  Zanni  a facut o strategie foarte buna aseara. Ca sa nu iasa cineva de la Faimosi a nominalizat-o pe Elena. Am vazut comentarii, cum ca s-au certat si de asta a nominalizat-o, dar nu…', a spus Ana Porgras pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ana Porgras, totul despre eliminarea de la Survivor:„Jador nu s-a gândit că o să plec'. De ce s-a certat cu Zanni

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citește și: Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene:„A crezut că sunt un om rău'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor:„Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…'

Ana Porgras, despre relația cu Zanni de la Survivor

De asemenea, Ana Porgras a ținut să vorbească și despre relația care există între ea și Zanni de la Survivor. Aceasta a dezvăluit că nu este iubita lui și că s-a creat o conexiune specială între ei doi. În plus, Ana a mai afirmat că între ea și Zanni a fost o apropiere naturală.

Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră… E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explic. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel.

A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, a declarat Ana Porgras.

Ana Porgras a simțit că va fi eliminată de la Survivor

Cu toate că nici măcar nu era nominalizată în momentul în care concurenții au plecat către Consiliul de eliminare, Ana Porgras a susținut că a simțit că va pleca acasă.

În a doua parte a zilei am simtit că voi fi eliminată din competiție. Nici măcar nu eram nominalizată‘, a mai spus fosta gimnastă.

Ana Porgras a susținut că Survivor a fost experiența vieții ei, în care a învățat că „cel mai și cel mai important e să îți faci amintiri frumoase cu cei dragi. Doar astea rămân‘, a spus Faimoasa. După părerea vedetei, lucrurile materiale după care tânjim, averi, bani, mașini sau locuințe nu au nicio importanță.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton