Ana Porgras a dezvăluit ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață la Survivor: „Se trezea înaintea mea și...”

 Mirea Roxana
.

Ana Porgras s-a întors recent în țară după ce a fost eliminată de la Survivor România. Aceasta a făcut mai multe declarații despre tabăra Faimoșilor și a povestit cum își petreceau timpul liber în Republica Dominicană. De asemenea, fosta gimnastă a dezvăluit care era obiceiul lui Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras, recent eliminată de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a povestit despre cum își petreceau Faimoșii timpul liber în Republica Dominicană și a dezvăluit cine îi motiva să dea totul pe traseele sportive.

În plus, Ana Porgras a dezvăluit care era ritualul lui Cătălin Moroșanu din fiecare dimineață. Faimosul își lua cruciulița pe care o avea la el și se ruga.

a6-14a6-14

„Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.

Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni', a declarat Ana Porgras, în emisiunea Ștafeta Mixtă realizată de WOWbiz.ro.

Citește și: Reacția lui Cătălin Moroșanu după ce tânărul care a mers călare la maternitate a vândut casa primită gratis:”Nu s-a dus nici la muncă”

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19.„Nu mă puteam da jos din pat…'

Citește și: Mirela Vaida, amenințată din nou:'A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile'

Ana Porgras, despre Cătălin Moroșanu de la Survivor

Ana Porgras are doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Moroșanu. Aceasta a povestit că el îi motiva de fiecare dată când urmau să intre pe traseele sportive. De asemenea, Ana Porgras mai spune despre Cătălin Moroșanu că era un fel de antrenor pentru ei.

De obicei eram super liniștiți când mergeam spre traseu. Moro se gândea tot timpul oare ce o să fie, hai să câștigăm. D-aia am și zis că el era antrenorul echipei pentru că el era mereu cu energia, «Hai să îi omorâm! Să îi batem!». După el se lua toată lumea și intra în starea respectivă. Moro a fost un om important și încă e. Ne motiva, ne mobiliza înainte de jocuri', a mai spus Ana Porgras despre Cătălin Moroșanu de la Survivor România.

Ana Porgras: „Nu cred că Jador a vrut să mă scoată din joc'

Ana Porgras de la Survivor susține că nimeni din echipa Faimoșilor nu s-a așteptat ca ea să fie eliminată din competiție, nici măcar Jador, cel care a nominalizat-o. Și el a fost la fel de suprins, iar sportiva susține că nu-i poartă pică.

„Eram șocată. Am adus trei puncte, pe cel mai greu traseu de la Survivor, după părerea mea. Era epuizant, am intrat și la ștafetă cu Zanni. Oamenii au vazut acasă cât de mult suflet am pus. Venisem și cu o răsturnare de situație, era vis.

Nu cred ca Jador a vrut să mă scoată din joc. Nu cred că s-a gândit o secundă că o să plec, chiar dacă zicea ca Elena e mai bună decât mine. A fost șocat, sentimentul de vinovăție a fost extrem de intens’, a spus Ana Porgras la Teo Show.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton