Ana Morodan a ajuns la spital: "Aveam un sfert de deget în pungă". Vedeta are acum mâna în ghips

 Cica Cristina
.

Ana Morodan trece prin momente grele. Celebra bloggeriță a ajuns la spital și acum are mâna în ghips.

Ana-Morodan-1Ana-Morodan-1

Ana Morodan trece prin clipe cumplite, pe care încearcă, însă, să le depășească cu umor. Nu vrut să dea de talii despre ce s-a întâmplat, însă a postat câteva imagini care au îngrijorat fanii.

Vedeta are mâna în ghips, dar își păstrează bunadispoziție.

„Mi-am pierdut eu puțin din volumul degetului, dar volumul genelor nu a fost niciodată mai amplu și mai satisfăcător. Sunt de neratat când dau constant din ele în timpul vizitei medicului”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Precum era de așteptat, Ana Morodan a stârnit rapid curiozitatea fanilor, care au întrebat-o cum a ajuns în această situație, scrie spynews.ro.

În momentul în care Alina Ceușan i-a comentat numai cu câteva emoji-uri de râs, replica bloggeriței a fost: „Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă.'

„O doamne! A prins vulpea rana. Recuperare rapidă!”, „Ți-ai pierdut o parte din deget? Fii pozitivă!”, „Awwww! Iubesc modul tău de a trata lucrurile! Anyway, sănătate!”, „Bine ca unghiuțele rezistă! Sunt puse bine!!! Trebuie să vedem partea plină a paharului!! pup you!”, „love you! să te faci bine. Avem nevoie de tine”, „degețica”, sunt alte câteva comentarii la postarea Anei Morodan.

Ana Morodan a promis că va reveni cu detalii.

Sursa foto: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton