Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, despre lupta cu cancerul și mariajul eșuat: „Suferința m-a făcut mai puternică”

 Mirea Roxana
.

Ana Bene este câștigătoarea Burlacul 2021, însă, chiar dacă Andi Constantin i-a înmânat ultimul trandafir, cei doi n-au rămas împreună. Recent, Ana Bene a făcut mai multe dezvăluiri despre greutățile prin care a trecut, despre lupta cu cancerul la sân și mariajul eșuat, dar și despre participarea la emisiunea de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ana Bene este câștigătoarea Burlacul 2021, emisiune difuzată la Antena 1, însă ea și Andi Constantin au rămas doar prieteni. Ana Bene a mărturisit că participarea la Burlacul a fost o provocare pentru ea, neplăcându-i să fie în centrul atenției și fiind scoasă din zona ei de confort. De asemenea, câștigătoarea Burlacul a mai spus că la început, din cauza camerelor de filmat, îi era greu să se manifeste natural. În plus, și familia ei a fost surprinsă că a vrut să participe la Burlacul.

„În momentul în care am luat decizia că voi participa la emisiune, mi-am anunțat familia. (…) I-a surprins decizia luată de mine, familia mea știind că nu-mi place să fiu în centrul atenției, că sunt o fire emotivă, că sunt selectivă cu persoanele în compania cărora îmi petrec timpul și nu mi-am întrerupt niciodată activitatea la salon pentru o perioada nedeterminată', a declarat Ana Bene, pentru cancan.ro.

11-811-8

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, despre lupta cu cancerul

Ana Bene a învins lupta cu cancerul la sân. Câștigătoarea Burlacul a vorbit despre perioada dificilă din viața ei când medicii au anunțat-o că suferă de această boală cumplită.

„Cred în intuiția mea și o ascult, la fel cum am făcut și înainte de a afla diagnosticul. Mi-am descoperit un nodul la sân la palpare, iar în acea noapte am avut un vis în care mi s-a spus că sunt grav bolnavă. Așa am mers la medic, iar în momentul în care am mers la medic, am știut că trebuie să schimb ceva în mine pentru a fi bine.

Sincer, în mintea mea aveam doar o singură variantă, aceea de a mă vindeca. Am început prin a face lucruri pe care îmi doream să le fac, dar pe care le amânam din cauza faptului că tot programul meu era organizat și munceam foarte mult, a vieții cotidiene în care toți suntem pe fugă', a mai declarat Ana Bene, câștigătoarea Burlacul.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr.Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit?Fiica Andreei Esca, în compania altui băiat

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea:„O să se supere nevasta lui'

Citește și: A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top:„O să-ți simțim lipsa enorm'

„Nu am simțit să lupt o clipă cu acea boală'

Suferința prin care a trecut a făcut-o mai puternică pe Ana Bene, câștigătoarea Burlacul. Aceasta a mărturisit că a învățat să se bucure de fiecare zi din viața ei, de cele mai mărunte lucruri, dar și să realizeze că sănătatea reprezintă cea mai mare comoară a unui om.

Am învățat să conștientizez și să prețuiesc faptul că a fi un om sănătos e cea mai mare comoară. Toate aceste lucruri mărunte mi-au făcut viața mai frumoasă, în cel mai greu moment al vieții mele. (…) A fost un an greu în care am făcut toate cele necesare din punct de vedere medical pentru a mă face bine, însă mi-am activat, mai mult ca niciodată, credința, dorința și voința, toate acestea făcându-mă mai puternică.

Mai puternică m-a făcut și suferința prin care am trecut, un om nu devine puternic peste noapte. Nu am simțit să lupt o clipă cu acea boală, cum se spune, ci am simțit să-mi ofer și mie, și bolii, mai multă blândețe, înțelegere, iubire și pace și asta m-a făcut să cred că boala mă va părăsi. Și așa a fost', a mai povestit Ana Bene, câștigătoarea Burlacul.

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul, a fost căsătorită

Ana Bene a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 10 ani de zile. Ea și fostul ei partener au fost căsătoriți 5 ani de zile. Motivul despărțirii ar fi fost reprezentat de provocările care le-au apărut în cale și pe care nu au putut să le depășească împreună. În cele din urmă, Ana Bene și fostul soț au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri diferite.

A fost o relație care a durat 10 ani, din care 5 ani am fost căsătoriți. Aceasta fiind o experiență în care m-am maturizat ca femeie, am învățat, conștientizat lucruri despre mine, într-adevăr am avut parte de multe provocări pe care le-am depășit, fie împreună, fie separat și unele dintre aceste provocări au dus la ruperea relației dintre noi, nefiind suficient de maturi pentru a depăși toate acele momente împreună, ajungând astfel la concluzia că e mai bine pentru noi să o luăm pe drumuri diferite', a mai povestit Ana Bene, câștigătoarea Burlacul.

Cum se înțeleg Ana Bene și Andi Constantin

Chiar dacă Ana Bene a fost aleasă câștigătoarea Burlacul de către Andi Constantin, cei doi nu au rămas împreună după finala emisiunii de la Antena 1. Totuși, cei doi nu s-au certat și au hotărât de comun acord să meargă pe drumuri diferite. În plus, Ana Bene spune că între ei s-a creat o relație de prietenie la care ea ține foarte mult.

Andi e un bărbat deosebit, un om drag mie, cu care împărtășesc multe principii de viață și lucruri comune, pe care îl respect și apreciez. E prea mult spus o despărtire, eu cred că despărțirea survine în urma unei relații construite în timp, ori noi am lăsat lucrurile să curgă natural, ca doi oameni maturi și acestea au dus spre o relație de prietenie la care eu țin foarte mult', a mai mărturisit Ana Bene.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton