Amalia Năstase, schimbări uriașe de stil după ce a slăbit 30 de kilograme. A apărut cu un decolteu absolut amețitor!

 Oana Popoiag
.

După ce a slăbit peste 30 de kilograme în 2019, Amalia Năstase a putut să revină la ținutele sexy, măsura S, din garderobă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a apărut, în preajma Sărbătorilor, cu un decolteu absolut amețitor, nespecific Amaliei, care în ultimii ani a purtat doar ținute sobre.

Amalia Năstase a impresionat pe toată lumea după ce a reușit ca în răstimp de șase luni, grație unei diete bine puse la punct, să slăbească peste 30 de kilograme. În câteva luni, de la 97 de kilograme, Amalia a ajuns să cântărească puțin peste 60, așadar de acum se poate întoarce cu succes la rochiile sexy și prețioase din garderobă.

Amalia Năstase, ipostază neașteptată. A etalat un decolteu provocator

Ceea ce a și făcut în timpul unei cine de Sărbători alături de prieteni unde, în calitate de gazdă, și-a întâmpinat oaspeții nu doar cu bucate alese, dar și cu un decolteu amețitor. Rochia provocatoare, de culoarea focului, i-a pus în evidență fostei soții a lui Ilie Năstase nu doar formele, ci și siluetă suplă, de care e tare mândră.

Internauții au fost foarte încântați de schimbarea de stil a Amaliei, care în ultimii ani a preferat ținutele sobre, iar unii au comparat-o cu Loredana la adâncimea decolteului.

Amalia Năstase, despre dulciuri în dietă

Ai zice că ține o dietă draconică după ce a reușit să dea jos 30 de kilograme în timp record, însă Amalia Năstase ne dezvăluit că e mult mai permisiv regimul său acum, după ce atrecut de perioada cea mai grea.

'Am trecut de perioada critică a dietei, au trecut deja șase luni. Acum pot să mănânc lucruri care-mi plac. Mă rog, doctorul mi-a zis că aș putea să mănânc și pizza și paste, ceea ce încă nu voi face, dar în seara asta voi mânca floricele. Următoarea etapă a dietei este menținerea. Cineva mă întreba «adică tu nu o să mai mănânci niciodată nimic?» O să mănânc o felie de tort odată și odată', ne-a mărturisit Amalia.

Foto: VIVA!, Instagram

Amalia NăstaseAmalia Năstase

Citește și: Dieta Antoniei. Cum se menține în formă la 30 de ani, după 3 nașteri? Iată meniul ei zilnic!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton