Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme într-o lună. Cum arată acum: ”Sunt în a 31-a zi de dietă”

 Stamen Diana
.

Amalia Năstase este de o lună la dietă și a reușit să slăbească 12 kilograme. Rezultatele sunt vizibile și are de gând să continue acest regim. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit care este dieta pe care o urmează de mai bine de o lună.

Amalia Năstase este foarte mândră de rezultatele pe care le are de când a început acestă dietă. Vedeta a slăbit 12 kilograme în 31 de zile și continuă acest regim care se pare că funcționează foarte bine pentru ea. Fosta soție a lui Ilie Năstase vrea să revină la silueta de altă dată, iar pentru asta face eforturi colosale.

Vedeta postează uneori pe rețelele de socializare care sunt alimentele pe care le consumă la o masă. De exemplu, într-o dimineață Amalia Năstase a băut un shake proteic, iar la prânz a mâncat pește cu spanac. Deși a slăbit foarte mult, fosta soție a lui Ilie Năstase nu vrea să-și schimbe garderoba, pentru că își dorește să mai slăbească.

Invitată la 'Teo Show', Amalia Năstase a dezvăluit care este dieta pe care o ține și ce mănâncă.

„Mai am de slăbit. Nu vreau să-mi cumpăr haine deocamdată. Siluetă o să fie peste câteva luni, nu acum. Sunt în a 31-a zi de dietă. M-am disciplinat și mi-am dat seama că nu a murit nimeni mâncând mai puțin. Iau suplimente multe, vitamine, dozate în funcție de greutate, de analizele făcute înainte. Mie, în timpul ăsta, nu mi-a fost foame sau poftă de ceva, să zic dacă nu mănânc asta, eu mor. Nu am simțit pofte, datorită suplimentelor pe care le au.
Mâine se termină cura, o să-mi dea ceva de întreținere. Am slăbit 12 kilograme, dar mai am de dat jos vreo 20. Dieta asta o ții ca să-ți pornești metabolismul. La prânz mănânc carne la grătar cu legume, pește de orice fel, fructe de mare. Pot să mănânc și ceafă de porc. 180 de grame – e foarte mult. Plus 200 de grame de salată. Medicul zice că trebuie să mănânci tot. O masă pe zi și două shake-uri de proteine. Nu e ușor. Totul trebuie să devină un stil de viață. Eu miros tot ce mănâncă ceilalți! Așa îmi trece pofta', a declarat Amalia Năstase.

Citește și: Amalia Năstase se mută din România. Fosta soție a lui Ilie Năstase are planuri mari

Citește și: Amalia Năstase și-a propus să slăbească 30 de kilograme! Urmează o dietă care ține doar 28 de zile!

FOTO: Captură TV, Facebook

Amalia Nastase si feteleAmalia Nastase si fetele

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton