Alina Vidican are un nou iubit? Cum arată bărbatul misterios alături de care s-a afișat

 Mirea Roxana
.

Alina Vidican are un nou iubit? Aceasta a divorțat de Cristi Borcea în anul 2016, iar de atunci, nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Acum, Alina Vidican a apărut, în social media, alături de un bărbat misterios. Cu toate acestea, fosta soție a lui Cristi Borcea nu a făcut nicio declarație publică referitoare la existența unui bărbat în viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Vidican a suferit enorm după divorțul de Cristi Borcea și a luat decizia de a pleca în Statele Unite ale Americii, pentru a fi cât mai departe de el. Fosta soție a afaceristului a vrut să-și schimbe complet viața și a început o nouă etapă în America, acolo unde locuiește alături de cei doi copii.

165796379_3850761685041903_4982573586596714976_n165796379_3850761685041903_4982573586596714976_n

De la divorț și până în prezent, Alina Vidican nu s-a mai afișat în prezența niciunui bărbat, asta până de curând. Mai exact, mama acesteia a publicat o fotografie pe Facebook în care fosta soție a lui Cristi Borcea apare în compania unui bărbat misterios și foarte chipeș.

Se pare că Alina Vidican și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea, chiar dacă vestea nu a fost confirmată public de către aceasta.

Citește și: De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga.„Dacă mergeam, ne hăituiau…'

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit!Gesturile care i-au dat de gol

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.S-a pozat și fără fard și fără filtru

Citește și: Monica Tatoiu a fost în pragul sinuciderii:„Am vrut să mă arunc de la etaj'

Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican

Cristi Borcea a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican, fosta lui soție.

Fostul acționar de la Dinamo a mărturisit că a fost violent cu fosta lui soție, însă nu când a fost în penitenciar, așa cum s-a zvonit.

Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar‘, aacesta. Cristi Borcea și Alina Vidican s-au despărțit cu mare scandal, iar femeia a suferit cumplit când a fost părăsită de acesta.

Ce intervenții estetice are fosta soție a lui Cristi Borcea

Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric din cauza celor două nașteri, și-a injectat pomeții și buzele.

Alina Vidican a apelat la cei mai buni medici esteticieni din Statele Unite ale Americii, pentru a-și schimba înfățisarea. După divorțul de Cristi Borcea, vedeta nu doar că și-a schimbat viața, ci și aspectul fizic. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton