Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună, alături de fetițe. Au pozat ca o familie

 Mirea Roxana
.

În ultima perioadă, s-a tot zvonit că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit. Ea a șters toate fotografiile cu designer-ul de pe rețelele sociale, iar el a fost surprins în compania altei femei. Acum, cei doi soți au apărut împreună după ce speculațiile au început să circule. Fiicele lor au început școala, iar Alexandru Ciucu a publicat o fotografiie de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună două fiice. În ultima perioadă, s-a tot zvonit că mariajul s-a destrămat, asta după ce designer-ul a fost surprins plimbându-se prin București alături de o altă femeie. Ulterior, s-a constatat că Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu de pe rețelele sociale, lucru care nu a făcut decât să alimenteze zvonurile.

241858514_4563474677037378_6057868829261983168_n241858514_4563474677037378_6057868829261983168_n

Acum, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut din nou împreună, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva au revenit la sentimente mai bune. Fetițele lor au început școala, iar Alina Sorescu și Alexandru Ciucu le-au fost alături într-o așa zi importantă pentru ele.

Citește și: Căsnicia de 11 ani dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a ajuns la final?Ce spune tatăl cântăreței

Citește și: Laura Boghiu, de la Visuri la Cheie, primele declarații despre soțul ei și nunta secretă:„Soțului meu nu i-a plăcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Citește și: Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit:„Mă întorc și la catedră'

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună

Alexandru Ciucu a publicat pe rețelele sociale o fotografie de familie, în care apar Alina Sorescu și fetițelele lor. Cei doi părinți și fiicele lor s-au fotografiat în prima zi de școală.

Un nou inceput de scoala ca n vremurile bune. Succes tuturor ! Va pupam ! #family', a scris Alexandru Ciucu în dreptul fotografiei respective.

Să fie asta o dovadă că au revenit la sentimente mai bune? Pe de altă parte, și Alina Sorescu a publicat o fotografie din prima zi de școală a fetițelor, însă imaginea este un colaj în care apar doar cele mici.

Internauții s-au bucurat să îi vadă împreună pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și nu au ezitat să le ureze mult succes în noul an școlar fetițelor acestora.

Alexandru Ciucu a negat divorțul de Alina Sorescu

Zvonurile referitoare un eventual divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut după ce acesta a fost surprins ân compania altor femei. Recent, creatorul de modă a spus că el și soția lui nu au de gând să divorțeze.

Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime', a spus, pentru fanatik.ro, Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a fost surprins, de curând, în compania altor femei, la mare, însă Alina Sorescu a fost categorică cu privire la familia ei.

Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine', a spus Alina Sorescu, la Prima TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton