Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: "Ține de destin" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Alina Pușcău a dovedit la Ferma că este o femeie puternică, determinată, care știe ce vrea în viață. După numeroase zvonuri privind bărbații din viața modelului, Alina Pușcău pune punct speculațiilor. Ne-a spus dacă are iubit și ce concepții are privind întemeierea unei familii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că au fost tot felul de speculații privind viața ta sentimentală, te întreb direct: ai un iubit, acum?

În perioada aceasta, prefer să mă axez pe partea profesională. Am mai multe proiecte, atât în România, cât  și în alte țări. Prin urmare, nu as avea timp de un iubit acum.

Citește și: Se leagă o nouă idilă la Ferma? Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu:”S-a legat ceva magic”

Îți    dorești    familie?    Ești    genul tradiționalist,  mai  întâi  nuntă  și apoi copii sau… Ce concepție de viață ai, privind familia?

La un moment dat, da, mi-ar plăcea să am o familie, însă nu grăbesc și nu forțez lucrurile. Le las să se întâmple natural, totul ține de destin și de timing.

Citește și: Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma.E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Cum este viața în America? Pentru noi toți cei care mai sperăm la visul american… și cum  s-a schimbat percepția ta despre America în cei 25 de ani?

America este țara  tuturor  posibilităților, dacă știi ce vrei. Dacă muncești din greu și ești foarte focusat, lucrurile merg până la urmă așa cum vrei tu, aici totul este posibil. În timp, am învățat să accept lucrurile așa cum vin, să fac un singur lucru pe care să mă concentrez. Și am mai învățat că e important să știi ce vrei, nu ceea ce nu vrei, și să lucrezi pentru scopul pe care ți-l fixezi.

Alina-Puscau-1Alina-Puscau-1

Citește și: Alina Pușcău de la Ferma va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio:Suntem foarte buni prieteni'

Sincer, de ce îți este cel mai dor din România? Cu ce asociezi dorul de casă?

Familia, mama mea și cățelul meu, Baby. Fac mereu tot posibilul să-i vad. Bineînțeles, și de prietenii mei din țară îmi este foarte dor și mereu vreau să-i văd când revin în România.

Sursa foto: Tibi Vîntur, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton