Alina Pușcaș trăiește pe picior mare! Soțul ei câștigă o avere din stomatologie

 Oana Popoiag
.
Alina Pușcaș soțAlina Pușcaș soț

Nu este treabă ușoară să îți găsești sufletul-pereche, dar Alina Pușcaș a câștigat la loteria norocului în dragoste. Vedeta este foarte fericită alături de medicul Mihai Stoenescu, căruia i-a dăruit trei copii. În plus, soțul ei este un medic stomatolog specializat în implantologie, specializare ce presupune efort uriaș, dar și încasări pe măsură.

La 34 de ani, Alina Pușcaș trăiește cea mai fericită perioadă din viața sa. Are trei copii frumoși și un partener de viața cu care se înțelege de minune, Mihai Stoenescu. De altfel, cei doi s-au căsătorit în secret la mijlocul lunii septembrie, la scurt timp după ce Alina a devenit mamă pentru a treia oară.

Alina Pușcaș este prezentatoarea emisiunii 'Te cunosc de undeva', deși ar putea foarte bine să nu muncească nicio zi din viața ei și să se concentreze doar pe creșterea copiilor, întrucât familia o duce foarte bine din punct de vedere financiar.

Soțul Alinei Pușcaș este un stomatolog apreciat în București

Mihai Stoenescu, cu zece ani mai mare decât soția lui, este un renumit medic stomatolog, ce are din 2018  propria clinică și este specializat în Implantologie, ramură despre care se știe că aduce încasări uriașe.

Conform Wowbiz, firma lui Mihai Stoenescu, pe care a înființat-o în urmă cu mai mulți ani, a fost întotdeauna pe profit, cu o singură excepție, în anul 2008, când a înregistrat oricum o pierdere nesemnificativă. Cert este că ultimii trei ani au fost extrem de productivi, medicul având în trei ani un profit de 150 000 de euro.

Zilele trecute, cu ocazia faptului că Alina Pușcaș a împlinit 34 de ani, soțul ei a dus-o la Paris. Cei doi au celebrat ciocnind șampanie langa Turnul Eiffel și petrecând momente romantice la un hotel luxos din inima Orașului Luminilor, unde au călătorit fără cei trei copii.

Foto: Instagram

Citește și:

Meghan Markle, din nou însărcinată la 6 luni după ce a născut? Apropiații cuplului confirmă știrea!

Cum arată Alina Ceușan, concurentă la Asia Express sezonul 3, înainte de operațiile estetice. A investit bani în transformarea ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton