Alina Pușcaș a ajuns la spital, după ce s-a accidentat pe platourile emisiunii Te cunosc de undeva: "Doare, dar...". Diagnosticul pus de specialiști

 Cica Cristina
.

Prezentatoarea TV Alina Pușcaș trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns la spital după ce s-a accidentat pe platourile de la Te cunosc de undeva. Cum se simte acum și care a fost diagnosticul pus de medici!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș s-a accidentat la mână pe platourile de la Te cunosc de undeva, emisiune pe care o prezintă alături de Cosmin Seleși. Prezentatoarea s-a ales cu o luxație la brațul drept, motiv pentru care va fi nevoită să poarte orteză în perioada următoare.

Vedeta nu a relatat cum s-a petrecut incidentul, dar le-a povestit fanilor ce a făcut în prima zi de relaxare a restricțiilor.

Citește și: Cât de bine arată Alina Pușcaș în costum de baie, la nici o lună după ce a devenit mămică!

Pe 15 mai se întâmplau multe pentru noi… dar, cel mai important lucru era semilibertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni!

Am învățat (fie că acesta era scopul sau nu) să apreciem din nou frumusețea lucrurilor simple și mai ales, am redescoperit Natura!? 90% dintre fotografiile pe care le-am făcut în perioada de carantină au fost despre Natură.

Ce a însemnat pentru mine 15 mai? O mână luxată (motiv pentru care apare și orteza în fotografie ?, doare, dar nah…), primul machiaj profesional după atât timp (?), prima schimbare tip transformare (Te cunosc de undeva!, personaj Elsa Grey Matte ?) și prima ședința foto făcută cu mult, mult, foarte mult entuziasm! VOI? Cum ați simțit prima zi de libertate?', a scris Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina-Puscas-1Alina-Puscas-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Schimbare neașteptată.Ce se întâmplă cu Alina Pușcaș și Cosmin Seleși la 'Te cunosc de undeva!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton