Alina Laufer prezintă „Rețeta în 5 minute”, la Kanal D. Când va începe emisiunea

 Mirea Roxana
.

Alina Laufer va prezenta emisiunea „Rețeta în 5 minute', de la Kanal D, care va fi difuzată în fiecare joi, în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00. Alina Laufer, care este pasionată de arta culinară, le va împărtăși telespectatorilor cele mai simple și delicioase experiențe culinare. Când va avea loc premiera emiunea culinară prezentată de Alina Laufer?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Laufer are o surpriză de proporții pentru fanii ei. Aceasta va prezenta emisiunea „Rețeta în 5 minute', de la Kanal D. Alina Laufer va putea fi văzută pe micile ecrane în fiecare joi, începând cu data de 16 septembrie. Emisiunea „Rețeta în 5 minute', care va fi prezentată de Alina Laufer, va fi difuzată în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00. Inițial, emisiunea trebuia să fie prezentată de Majda și să se numească „Gătește cu Majda', însă, la scurt timp, Majda a semnat un contract cu Pro TV.

Alina-Laufer_-Reteta-in-5-minute-1Alina-Laufer_-Reteta-in-5-minute-1

Alina le va împartăși telespectatorilor cele mai simple și delicioase experiențe culinare. Aceasta le va oferi oamenilor din fața televizoarelor rețete diverse, realizate rapid și din ingrediente sănătoase. Vedeta va fi un exemplu pentru persoanele active, care își doresc să ofere familiilor lor o experiență culinară desăvârșită, prin feluri de mâncare simplu de realizat, sănătoase și atractive ochiului.

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor:„Am eliminat toți…'

Citește și: Laura Boghiu, de la Visuri la Cheie, primele declarații despre soțul ei și nunta secretă:„Soțului meu nu i-a plăcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„În urma unor ieșiri…'

Citește și: Un model de lenjerie intimă din Brazilia s-a căsătorit cu ea însăși:„M-am dus hotărâtă la biserică'

Alina Laufer prezintă „Rețeta în 5 minute', la Kanal D

Alina Laufer este foarte încântată că va prezenta „Rețeta în 5 minute', de la Kanal D. Aceasta își dorește să înspire oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor, dragostea fiind de fapt ingredientul principal din fiecare fel de mâncare.

Abia aștept să le împărtășesc telespectatorilor rețete cât mai utile în viața de zi cu zi, atât pe cele simple, dar delicioase și hrănitoare, pentru o zi obișnuită, când timpul ne presează, cât și pe cele mai complexe, pentru ocazii speciale. Îmi doresc să inspir oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor; din punctul meu de vedere, acesta este ingredientul minune pe care îl pun în fiecare fel de mancare pe care îl pregătesc', a declarat Alina Laufer, care va prezenta „Rețeta în 5 minute', la Kanal D.

Alina Laufer: „Gătitul face parte din viața mea'

Alina Laufer are o bogată experiență în domeniul artei culinare, pe care a adus-o și în fața telespectatorilor prin intermediul unor emisiuni de succes. În 2014, a facut parte tot din echipa Kanal D, la „Draga mea prietena', show în cadrul caruia a gătit în fața publicului rețete delicioase. În 2018 pleca din țară pentru doi ani, în Statele Unite, locul unde și-a continuat instruirea în domeniul culinar.

Alina Laufer este pasionată de bucătărie încă din copilărie, când privea fascinată la modul în care bunica și mama ei făceau minuni din cele mai simple ingrediente. „Gătitul face parte din viața mea de când eram mică și stăteam cu bunica și cu mama mea în bucătărie. Bunica mea a fost bucatar, a lucrat la o cantină toată viața. Ele au fost inspirația mea, mi-au insuflat această pasiune, pe care am încercat să o perfectionez și să o dezvolt', a povestit Alina Laufer.

Din 16 septembrie, în fiecare joi, va fi difuzată „Rețeta în 5 minute', propusă de Alina Laufer în cadrul Stirilor Kanal D de la ora 12:00.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton