Alina Laufer este însărcinată pentru a doua oară. Soția lui Ilan Laufer a apelat la fertilizarea in vitro: ”Ni s-a spus că nu vom putea avea niciodată copii”

 Stamen Diana
.

Ilan Laufer a primit cea mai frumoasă veste de ziua lui de naștere, soția lui, Alina, este însărcinată. Fosta soție a lui Jorge a apelat la fertilizarea in vitro pentru a putea deveni mamă pentru a doua oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alina, în vârstă de 37 de ani, este actuala soție a lui Ilan Laufer, omul de afaceri și politicianul care și-a depus candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. După multe încercări și tratamente, fosta soție a lui Jorge a rămas însărcinată. Ilan Laufer a primit vestea cea mare chiar de ziua lui de naștere.

În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un fantastic job' cum ar zice Trump…', a spus Ilan Laufer.

Citește și: Cine este Ilan Laufer, noul candidat la Primăria Capitalei. A revenit recent din Statele Unite și este căsătorit cu fosta soție a lui Jorge

Alina Laufer a apelat la fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată

Alina Laufer a mărturisit că a apelat la fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată și că s-a chinuit foarte mult pentru a fi mamă pentru a doua oară.

A sosit momentul mult așteptat pentru familia noastră, la care am visat de atâta timp! Încercăm de peste 8 ani să avem un copil și, în sfârșit, cea mai arzătoare dorința a noastră este pe cale de a deveni realitate.

Ilan este în al nouălea cer, mai ales că această veste a venit chiar de ziua lui și în același timp ziua în care își depune candidatura pentru Primăria Capitalei. Am putea spune că este o triplă bucurie!', spune soția lui Laufer, care a rămas însărcinată după mai multe încercări prin fertilizare in vitro, ambii soți având câteva mici probleme de sănătate. Alina este acum însărcinată în 6 săptămâni, potrivit Click!.

Alina-Laufer-însărcinatăAlina-Laufer-însărcinată

Viitoarea mămică a declarat că nu și-a pierdut speranța, chiar dacă la un moment dat li s-a spus că nu vor putea avea niciodată copii.

Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp. Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet. Nouă ni s-a spus la un moment dat că nu vom putea avea niciodată copii, dar tot am mers înainte. Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine și să pot aduce pe lume un bebe sănătos! Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni', a mai adăugat, fericită, Alina. 

Citește și: Fiica cea mare a lui Jorge are 11 ani și e superbă! Decizia luată de artist, după ce fetița s-a întors din America definitiv: „Am și plâns”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton