Alin Sălăjean îl atacă pe Sorin Pușcașu, la Survivor: „A văzut că nu îi merge strategie”

 Mirea Roxana
.

Alin Sălăjean și Sorin Pușcașu au avut diferite dispute la Survivor România. Securea războiului nu a fost îngropată, iar acum, Alin a făcut declarații noi despre Războinic. Acesta a vorbit despre ce îl deranjează cel mai tare la Sorin Pușcașu, pe care îl acuză că, după ce l-a criticat pe Albert, folosește aceeași stategie împotriva Mellinei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean a fost eliminat de la Survivor România din cauză că s-a accidentat grav pe unul dintre traseele din Republica Dominicană. Este cunoscut faptul că Alin nu s-a înțeles foarte bine cu Musty și cu Sorin Pușcașu, iar acum a făcut noi afirmații despre cel din urmă.

al2al2

Prin intermediul mai multor Insta Story-uri, Alin Sălăjean l-a acuzat pe Sorin Pușcașu că pune etichete pe oameni mult prea ușor. Fostul concurent de la Survivor susține că Sorin a făcut acest lucru prima dată cu Albert Oprea și că acum a luat-o în vizor pe Mellina.

„De Sorin nu mai sunt multe de spus… Chiar nu mai sunt multe de spus. Ceea ce m-a supărat întotdeauna la Sorin… În interviurile pe care le oferă este că el pune eticheta unei persoane. În urmă cu ceva timp, spunea același lucru despre Albert… Că nu își găsește locul în echipă, că este izolat, că el se izolează.

Văzând că nu îi merge strategia, ca Albert să fie oaia neagră, a căutat pe altcineva. A găsit-o pe Mellina și acum spune exact același lucru și despre Mellina. Dar tu te analizezi vreodată, Sorinache?!”, a declarat Alin Sălăjean pe Instagram.

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior'

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România.Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei:„A fost dezastru'

Alin Sălăjean, eliminat de la Survivor

Alin Sălăjean este al doilea concurent eliminat de la Survivor, din motive medicale, după Alexandra Stan. Războinicul cunoscut în competiție drept „Buturugă' a fost nevoit să părăsească competiția din motive medicale.

În urma mai multor analize și teste, medicul a decis că Alin Sălăjean nu mai poate continua competiția din Republica Dominicană, fiind nevoit să se întoarcă în România.

„Survivor România este plin de surprize. Vorbeam întotdeauna de bărbăție, vorbeam că trebuie să fiu coerent în vorbire, în fapte, să știți că până în acest moment așa am făcut.

Dacă vă aduceți bine aminte vă spuneam că voi pleca de aici fără niciun fel de resentimente, pentru că pe mine nu mă afectează nicio părerea a unor oameni pe care-i cunosc de ceva timp. Mă afectează doar părerea prietenilor și a familiei. Am avut multe divergențe, am fost cred cel mai votat', a transmis Alin Sălăjean.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton