Alin Oprea, surprins în compania unei brunete, pe litoral: "Are o relație de 2 ani cu această femeie! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nicio formă"

 Cica Cristina
.

Vestea că Alin Oprea și soția sa, Larisa, vor divorța după 22 de ani de căsnicie a picat ca un trăsnet în showbiz! Supriza a fost și mai mare când surse apropiate cuplului au precizat că solistul ar avea deja o altă parteneră! Iată primele imagini cu femeia care i-ar fi luat locul soției!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lucrurile nu sunt clare nici până la acest moment, dat fiind că niciunul dintre cei doi nu au oferit declarații clare, însă apropiații susțin că divorțul este un fapt, iar Alin ar avea deja o relație cu altă femeie de 2 ani!

Click! a publicat o fotografie în care Alin Oprea apare în compania unei brunete, la Mamaia. Poza ar fi fost făcută luna trecută.

La scurt timp după ce s-a spus că s-au despărțit, Larisa a confirmat, prin intermediul unui comentariu postat pe contul de socializare. Totul a pornit de la imaginea publicată de aceasta, în care apare alături de cei doi copii. „Nu pot exprima în cuvinte iubirea mea pentru voi. La mulți ani iubirile mele, copiii mei perfecți! ❤️, a scris Larisa.

Citește și: Lili Sandu a născut un băiețel! Primele imagini cu bebelușul:Au curs multe lacrimi de fericire'

Prietenii virtuali au remarcat lipsa lui Alin Oprea: ‘Să știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin'.

Larisa a răspuns, lăsând să se înțeleagă că între ei nu mai e nimic: „Să-l uităm', a transmis partenera lui Alin Oprea despre soț.

Citește și: Sora prostituată a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor!A obligat-o să facă sex la 10 ani și să privească în timp ce alți copii erau abuzați

„Larisa a avut şocul vieţii. Alin era schimbat total”

Acum, ies la iveală noi detalii despre relația celor doi, care s-ar fi deteriorat după plecarea Larisei în Anglia.

„În 2017, Larisa a plecat în Anglia cu fiica ei Melisa, care avea atunci 14 ani, la studii. A făcut un sacrificiu de dragul copiilor, iar Alin a fost de acord cu acest lucru. Până la urmă nu se dusese la distracţie. Au luptat amândoi pentru copiii lor, se îmbărbătau, făceau naveta, vorbeau la telefon. Vorbeau de faptul că nu va mai trece mult până când ea se va întoarce definitiv acasă. După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă. Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut şocul vieţii. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze.

Citește și:Vaccinurile copilăriei care ne protejează de COVID-19.Studiile explică de ce virusul nu se atinge de unii oameni, în timp ce alții se îmbolnăvesc grav

Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a distrus familia cu treaba asta, nu mai are ruşine faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situaţia în care sunt copiii lor, de ruşinea în care i-a băgat”, au declarat surse din anturajul cuplului pentru sursa citată.

Alin Oprea a avut o reacție, dar, din păcate, nu a clarificat foarte multe lucruri pentru moment, precizând că totul de va lămuri curând: 'Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele', a spus el tot pentru Click!

Alin-OpreaAlin-Oprea

Sursa foto: Click, Facebook

Citește și: Adevărul din spatele divorțului dintre Larisa și Alin Oprea, după 22 de ani de căsnicie:„El are o altă parteneră. Distanța nu e bună'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton