Alin Oprea, îndepărtat și de familie: "Soția mea nu era adepta întâlnirilor cu membri ai familiei mele. Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani"

 Cica Cristina
.

Alin Oprea se află în plin proces de divorț, după mai bine de 22 de ani de căsnicie, iar seria dezvăluirilor continuă! Fostul membru al trupei Talisman susține că Larisa i-a îndepărtat pe toți oamenii din jurul său, inclusiv pe mama sa, care nu a mai venit în vizită de nu mai puțin de 15 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Invitat la Xtra Night Show, Alin Oprea a vorbit despre comportamentul fostei sale partenere și despre lucrurile pe care le-a îndurat în căsnicie. Solistul a povestit că Larisa l-a îndepărtat chiar și de persoanele dragi, foarte apropiate.

Este vorba despre un frate de-al său, dar și de mama lui, care nu ar mai fi venit să-i viziteze de 15 ani. Motivul? I s-ar fi adresat cuvinte grele pentru a nu se mai băga în căsnicia celor doi.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra:„Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament'/ EXCLUSIV

Alin a povestit că mama lui a fost convinsă că nu va avea parte de o căsnicie fericită, motiv pentru care a decis să se îndepărteze, refuzând chiar să-și mai viziteze și nepoții. Cu toate acestea, cei doi copii au ținut legătura cu bunica lor, în ciuda pretențiilor mamei sale.

Citește și: Mircea Radu, în centrul unui scandal uriaș în TVR, legat de mulți bani publici:„E un act de interes național!'/ Procurorii DNA au intrat pe fir

„Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani, de când i-am spus să nu se mai bage în căsnicia mea. Ea niciodată nu a crezut ca familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membri familiei mele. Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreeat această alegere a mea. Orice om cu o personalitate, cum era și Tavi Colen, de exemplu, care era capabil să îmi deschidă ochii, era îndepărtat prin diverse tertipuri, fie ele femeiești, fie strategii de tot felul', a spus cântărețul la Antena 1.

9Alin-Oprea-si-Larisa-1-79Alin-Oprea-si-Larisa-1-7

Alin Oprea: „Vreau să se recunoască și meritele mele”

În egală măsură, Alin Oprea a ținut să-și laude soacra, care s-ar fi ocupat mult timp de casă, ținând să precizeze că a contribuit și el la educația copiilor. Mai mult, a subliniat că i-a ajutat zi și noapte pentru a face performanță în domeniul muzicii.

Citește și: Fiica lui Dem Rădulescu, dezvăluire emoționantă la 20 de ani de la moartea tatălui ei:„El, în afară de meserie și de noi, nu avea nevoie de nimic altceva'

„Soacra făcea de mâncare, soacra călca, soacra mea făcea cam toate, soția mea avea o obsesie cu curațenia. Cam atât făcea. La nivel de educație, să nu uităm că copiii mei învață la cele mai bune școli din lume, facultăți de muzică. Am stat cu ei zi și noapte să îi ajut cu ce aveau de facut în muzică. Eu nu iau meritele nimănui, vreau doar să se recunoască și meritele mele', a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton