Alin Oprea, confesiuni neașteptate privind cel mai mare regret în prag de divorț: "Ei nu trebuiau să fie în acest război"

 Cica Cristina
.

Alin Oprea și-a deschis sufletul în ultima perioadă și a vorbit despre divorțul după o căsnicie de peste 22 de ani! Artistul a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său, însă acesta nu ar viza-o pe fosta soție după separare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De la anunțul divorțului și până acum au ieșit la iveală o serie de detalii, relația Larisei și a lui Alin Oprea fiind presărată cu certuri, minciuni, infidelități, iar acum cu scandaluri.

În tot acest tumult al acuzațiilor prinși au fost și copiii cuplului. Băiatul mai ține legătura cu tatăl lui, însă Melissa, fiica lui Alin Oprea, are o atitudine ostilă și plină de ranchiună față de tatăl ei, mai ales după scandalul dintre mama Larisei și solist.

Citește și: Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV.Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

Fostul membru al trupei Talisman nu a negat nicio secundă că a fost fericit la începutul relației și ar fi putut trece peste multe, însă nu și peste trădare, din cauza căreia s-a ajuns în prag de divorț.

'Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu', a subliniat Alin Oprea la 'Xtra Night Show'.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa.E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

8Alin-Oprea-si-Larisa-Oprea-1-68Alin-Oprea-si-Larisa-Oprea-1-6

Alin Oprea: „Puteam să avem o despărțire civilizată”

În ceea ce privește cele întâmplate, Alin i-a spus lui Capatos că nu regretă absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat în familie, ci îi pare extrem de rău că nu au putut avea o despărțire civilizată, în care să nu fie și copiii implicați.

Citește și: Inna și Deliric, surprinși în ipostaze tandre.Cum se comportă cei doi îndrăgostiți când nu știu că sunt fotografiați

'Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie. În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară', a mai subliniat artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton