Alice Cavaleru a pierdut procesul cu fostul soț. Planurile soției lui Vladimir Drăghia n-au ieșit cum se aștepta

 Stamen Diana
.

Alice Cavaleru a mai fost căsătorită o dată, iar după divorț, actuala soție a lui Vladimir Drăghia a vrut să obțină șapte apartamente dintr-un imobil de lux în care ar fi investit și ea. Justiția a decis ce se întâmplă cu bunurile.

Alice Cavaleru a fost căsătorită cu Răzvan Cocea în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, la notar, însă actuala soție a lui Vladimir Drăghia s-a răzgândit și i-a cerut fostului soț șapte apartamente dintr-un imobil în care și ea ar fi investit. Pe 21 ianuarie 2019, Alice Cavaleru a înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 un dosar împotriva fostului soț, Răzvan Cocea, ce a avut ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial.

Atunci, vedeta a cerut în instanță ca Răzvan Cocea să-i acorde cota cuvenită din apartamentul pe care fostul ei soț îl deține în imobilul respectiv și jumătate din suma pe care acesta a încasat-o din vânzarea celor 6 apartamente.

Alice Cavaleru a pierdut procesul, iar magistrații au decis. Respinge cererea formulată de petenta Neacșu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca rămasă fără obiect', au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, conform Cancan.

Alice Cavaleru a mai fost căsătorită

Alice Calaveru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vladimir Drăghia, bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil și cu care are împreună o fetiță minunată, Zora. Soția câștigătorului de la Exatlon a mai fost căsătorită o dată, iar aceasta a divorțat în urmă cu câțiva ani.

Actuala soție a lui Vladimir Drăghia a fost căsătorită cu Cocea Răzvan de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Alice Cavaleru și Cocea Răzvan au divorțat pe cale amiabilă, la notar. După mai mulți ani de la separare, soția lui Vladimir Drăghia l-a dat în judecată pe fostul soț pentru o avere colosală, potrivit cancan.ro.

FOTO: Facebook

Alice Cavaleru și Vladimir DrăghiaAlice Cavaleru și Vladimir Drăghia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton