Alexia Eram s-a apucat de cântat. Cum sună prima melodie a fiicei Andreei Esca

 Stamen Diana
.

Alexia Eram a surprins pe toată lumea când a scos o super melodie. Fiica Andreei Esca a acceptat provocarea Antoniei și a lansat piesa 'Lil Esca'. Vedeta este foarte încântată de ce a ieșit și se bucură de reacția pozitivă a celor din jur.

Fiica Andreei Esca a demonstrat că este bună la orice. Alexia Eram a lansat o melodie, prima ei melodie, și sună foarte bine. Tânăra a pierdut la un joc cu Antonia, iar artista a provocat-o pe iubita lui Mario Fresh să facă o melodie. Probabil nimeni nu se aștepta ca Alexia Eram să scoată o piesă cu un super videoclip.

Andreea Esca este foarte mândră de fiica ei, ba chiar numele melodiei este 'Lil Esca', în traducere 'Micuța Esca'. Se pare că Alexia Eram este pe placul publicului, pentru că a primit foarte multe aprecieri și mulți i-au distribuit piesa.

'Am venit cu răspunsul la provocarea Antoniei. Piesa mea este acum up pe canalul meu. Sper să vă placă pentru că am mari emoții!', a spus Alexia Eram.

În videoclip, Alexia Eram are o atitudine de fată rea și poartă ținute foarte sexy. Fiica Andreei Esca s-a apucat de cântat de la o provocare, însă nu ar fi o surpriză dacă s-ar lansa și în acest domeniu. Mario Fresh și Alex Velea au ajutat-o pe Alexia Eram cu această super melodie.

Alexia Eram muncește de la 16 ani

Nu este pentru prima dată când muncește. Alexia Eram a avut la vârsta de 16 ani, un job part-time la o cafenea din inima Bucureștiului. La vremea respectivă, tânăra nu a mai putut continua, pentru că era ocupată cu școala.

„Am lucrat într-o cafenea din Dorobanți, o lună, am avut un job part-time. Acesta de acum e primul job pe long time. Atunci aveam 16 ani, voiam să văd cum e să muncești, mi-a plăcut, este o experiență, înveți foarte multe lucruri. Trebuie să încerci tot timpul să faci de toate. Mama chiar mă împinge să fac cât mai multe lucruri, să merg să aplic la cât mai multe joburi’, a mai declarat fiica Andreei Esca.

FOTO: Facebook

Alexia EramAlexia Eram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton