Alexandru Ciucu lămurește zvonurile despre divorț, după ce a fost surprins cu altă femeie

 Stamen Diana
.

Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei alte femei, iar zvonurile despre un posibil divorț de Alina Sorescu au început să apară. Creatorul de modă a vrut să lămurească totul despre speculațiile din ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei femei la o terasă din Capitală, iar de aici au izbucnit numeroase speculații despre un posibil divorț de Alina Sorescu. Mai mult, după întâlnirea din oraș, creatorul de modă și blonda misterioasă ar fi mers în apartamentul acesteia, potrivit Spynews.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (2)Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (2)

Nu este prima dată când se discută despre un divorț între Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, însă de data aceasta creatorul de modă a vrut să pună stop speculațiilor și a făcut primele declarații. 'Nu se pune problema de așa ceva!', a declarat Alexandru Ciucu pentru redactia.ro. Se pare că între cei doi nu există niciun fel de problemă, iar căsnicia lor continuă și nu-i vorbă de vreun divorț.

Citește și: Alina Sorescu face noi declarații după zvonurile privind divorțul de Alex Ciucu: „Nu e deloc ușor'

Citește și: Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vorbesc despre divorț: „Într-o familie trebuie să fie un echilibru!'

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil: „Mi-e teamă să mă gândesc că…'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Și-au declarat public iubirea

Ce spunea Alina Sorescu despre un posibil divorț de Alexandru Ciucu

Vara trecută, Alexandru Ciucu a mai fost surprins la mare în compania altei femei, însă la vremea respectivă cea care a ieșit în față și a declarat că totul e bine în căsnicie este Alina Sorescu. Arista a declarat atunci că nu a mers cu soțul ei la mare, pentru că avea alte treburi de rezolvat în București.

Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie', a declarat artista în cadrul unei ediții de la Vorbește Lumea', difuzată în urmă cu aproape șapte luni.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton