Alexandru Ciucu a cerut două milioane de euro la Imperiul Leilor. Ce va face soțul Alinei Sorescu cu banii

 Stamen Diana
.

Alexandru Ciucu a fost unul dintre concurenții de la Imperiul Leilor și a cerut două milioane de euro. Soțul Alinei Sorescu a explicat ce va face cu banii și care este planul său de afaceri.

Alexandru Ciucu s-a prezentat în fața celor cinci investitori de la Imperiul Leilor, unde și-a prezentat proiectul de afaceri. Designerul a venit cu un proiect de extindere a brandului său de costume la nivel internațional.

A fost o dorință mai veche de-a mea de a duce brandul de costume Alexandru Ciucu, care este și Furnizor al Casei Regale, la nivel internațional. În spatele acestui vis frumos stă multă logistică, cheltuieli de producție/transport/depozit, efort de implementare, marketing, PR, etc. Dar nu este imposibil. Am evaluat o primă investiție la circa două milioane de euro, după care afacerea ar trebui să devină autosustenabilă', declară Alexandru Ciucu.

Designerul vrea să deschidă un magazin în Milano și astfel se vor crea noi locuri de muncă. Alexandru Ciucu are reușit să-l covingă pe Mohammad Murad de la Imperiul Leilor, care i-a oferit suma de două milioane de euro, pentru 60% din afacerea sa.

Am văzut această emisiune ca pe o oportunitate de a evolua în carieră la un nivel pe care nu l-aș putea susține financiar de unul singur, și poate mai important, posibilitatea asocierii cu oameni mai experimentați și mai puternici decât mine. Mă bucur mult că proiectul meu a fost ales de Mohammed Murad, pentru că, la fel ca și mine, el vine dintr-o familie cu tradiție în producția de îmbrăcăminte și înțelege foarte bine oportunitățile și limitările în domeniu.

Citește și: Cine este Mohammad Murad de la Imperiul Leilor? A venit în România să se facă medic, dar a ajuns unul dintre cei mai mari investitori din turism

Am simțit că, dacă îmi prezint proiectul în mod profesionist, fără stres și fără emoții negative, am o șansă să primesc finanțarea. O șansă mică, dar care s-a dovedit reală. Am dorit de la bun început să prezint proiectul asa cum va fi el, cu eforturi și sacrificii, dar și cu satisfacțiile aferente. Recunosc că, atunci când a venit momentul deciziei leilor, m-am simțit puțin ca la Judecata de Apoi. Practic, nu mai ai dreptul să spui nimic, îi lași pe alții să decidă soarta ta.

Am primit banii pe care mi-i doream pentru finanțarea afacerii, dar am pierdut viitorul control al acesteia. Inițial doream o finanțare de 2 milioane de euro și ofeream în schimb 20% din afacere. În final, am acceptat să primesc suma respectivă, dar cedând un procent de 60% din business. Este adevărat că m-a costat pierderea controlului financiar și decizional în noua afacere. Pentru mine contează mai mult un partener puternic și să am puțin dintr-un business mare decât mult dintr-unul mic.' adaugă Alexandru Ciucu de la Imperiul Leilor.

FOTO: PR

Alexandru-CiucuAlexandru-Ciucu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton