Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: "Nu suntem căsătoriți, dar..."

 Cica Cristina
.

Alexandra Velniciuc urmează să împlinească 40 de ani curând, însă nu își arată deloc vârsta! Artista nu s-a schimbat foarte mult de la debut, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și cu un aer fresh. „De vină” ar putea fi frumoasele clipe petrecute în compania iubitului ei, care îi este alături de aproape 20 de ani, atât acasă, cât și la teatru!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mulți ani, fanii au crezut că are o relație cu nimeni altul decât compozitorul Horia Moculescu (83 de ani), fostul ei coleg de la emisiunea Atenţie, se cântă!'. Puțini știau, încă, că locul din inima artistei era deja ocupat. Doar apropiații erau la curent cu faptul că actrița se iubeste cu regizorul Şerban Puiu, în vârstă de 52 de ani.

În ciuda diferenței de vârstă, relația lor durează de ani buni. Cei doi mizează pe dicreție atunci când vine vorba despre viața personală, însă zilele trecute vedeta a pus pe rețelele de socializare o imagine în compania partenerului.

Citește și: Dianna Agron și Winston Marshall divorțează după 3 ani de căsnicie!În trecut, actrița s-a iubit cu actorul român Sebastian Stan

Alexandra Velniciuc și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, așa că trebuie marcate momentele rare când postează ceva, mai ales în compania iubitului.

Citește și: Elena Pădure a avut coronavirus. Solista de muzică populară a vorbit despre chinurile prin care a trecut:'Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc…'

Alexandra Velniciuc: „Acasă nu vorbim niciodată despre teatru”

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu fac echipă nu doar acasă, ci și la teatru, însă comportamentul lor de la locul de muncă nu trădează nicio clipă că între ei ar fi mai mult decât o relație profesională.

Citește și: Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil, se căsătorește!Cum arată inelul de logodnă, primit după 3 ani de relație

„Îl tratez ca pe oricare dintre regizorii cu care am lucrat. Iar acasă, noi niciodată nu vorbim despre rol, despre teatru. Niciodată! E o igienă pe care ne-am descoperit-o în cuplul acesta de 20 de ani. Când vin la teatru, îi pun toate întrebările pe care am să i le pun, pe care i le-aș pune și altui regizor, dar niciodată acasă. Nu suntem căsătoriți, dar am învățat, în general, să nu pun pe umerii oamenilor problemele mele. Dacă am avut o zi grea, în clipa în care intru în casă o las la intrare și nu împovărez pe nimeni, așa cum nici el nu face asta și cred că acesta este unul dintre secretele relației noastre. Noi la teatru suntem împreună, ne vedem, ne întâlnim, nu mai ducem lumea de aici acasă. Acasă, gata, se pune punct și ne continuăm puținele ore care ne-au mai rămas până a doua zi', a spus Alexandra Velniciuc pentru Libertatea.

Citește și: Cuplu surpriză după Exatlon! Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu sunt împreună:'Nu vor să bată moneda pe povestea lor'

Alexandra-Velniciuc-1Alexandra-Velniciuc-1

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton