Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: "Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Delicată și aparent timidă, Alexandra Ungureanu se face remarcată de la primele acorduri, vocea ei specială dezvăluind o forță interioară incredibilă. Aceeași forță care a propulsat-o printre concurentele apreciate de juriu la „Bravo, ai stil! Celebrities (Kanal D). Am vrut să o cunoaștem mai bine, așadar am provocat-o să dea „din casă'. A făcut-o fără să ezite, cu multă asumare și umor pe măsură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Știu că, la un moment dat, ai fost la un pas de căsătorie, dar nu s-a materializat și din cauza faptului că a fost o relație la distanță. Cum ai reușit să depășești momentul?

Am fost cerută în căsătorie de două ori, până acum, cu inel. (zâmbește) Dar în ambele situații a fost cumva o forțare a unei context care nu prea funcționa, așa  că nu aveam cum să ajungem la un final fericit, dar nici nu au fost așa drame majore. Până și despre mine, care nu am dat prea multe din intimitatea mea, s-au făcut diverse speculații i m-am trezit cu tot felul de povești în presă.

Când am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni, a fost alegerea mea. Iar în ultimii ani, ca să fac loc de ieșire acestor emoții, am mai pus din poveștile mele în cântece, unde capătă viață, dar rămân, totuși, necunoscute, fără chip, fără nume. Și așa mi se pare normal să fie, eu nu am fost cuplată cu persoane publice și m-am gândit că nu e fair să aduc în lumina reflectoarelor pe cineva care nu-și dorește acest lucru.

Alexandra Ungureanu: „Acum  sunt  singură”

Există cineva  acum  în viața ta? A vrea să aflu cum trebuie să fie bărbatul care îi face Alexandrei Ungureanu inima să bată mai repede,  cel  căruia i-ar spune DA.

Acum  sunt  singură.  E  un timp cu mine pe care-l apreciez și pe  care  nu l-am avut, poate, niciodată. Mi-am dat seama că multe dintre greșelile pe care le-am făcut în relații veneau și din niște probleme pe care eu le am cu mine și căutam rezolvarea la celălalt. Toți le avem. Da, e cazul ideal ca doi oameni să se sprijine și să evolueze, și să se repare unul pe altul, dar cred că, din păcate, se întâmplă tot mai rar.

Citește și: Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite:”Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia…”

Boala neștiută de care suferă Alexandra Ungureanu.A descoperit în urma unor investigații de rutină

Relațiile sunt tot mai superficiale, răbdarea se pierde lesne, stresul și neajunsurile duc mai ușor la reproș decât la toleranță, respect. Iubirea e pusă la mare încercare, sau poate nu e iubire, a fost doar pasiune și îndrăgosteală… În plus, eu sunt artist, sunt dominată de emoții, nu  sunt un om rezonabil, ca partener, deși cred că am fost și extrem de generoasă, când am iubit cu  adevărat. Iată că am mai pus pe hârtie, fără să vreau, dintre gândurile cu care mă mai lupt, din când în când.  (zâmbește) Așa că nu este despre ce va fi, este încă despre trecut, despre vindecare.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Cornel Ilie a recunoscut:este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble

Alexandra-Ungureanu-1Alexandra-Ungureanu-1

Îți dorești copii la un moment dat sau ești  genul de femeie preocupată de carieră?

Am fost mereu preocupată de carieră și cu  siguranță am sacrificat relații în acest sens, dacă am fost pusă în situația de a alege. Dar copil îmi doresc, și nu a fost cariera un impediment, ci că nu am găsit partenerul potrivit, cu care să „make it happen, însemnând iubire, dar și respect și responsabilitate. Acum, ceasul biologic are și el rostul lui, și mă confrunt și cu niște afecțiuni care pun mari semne de întrebare asupra fertilității, dar am toată încrederea din lume că lucrurile se vor așeza bine pentru mine.

Alexandra Ungureanu: „Nu mi-am pierdut curajul să iubesc”  

Chiar, apropo de vârstă. A fost și în emisiune un moment care te-a deranjat… E clar că trăim, încă, într-o țară cu mentalități învechite,  în  care  femeia trebuie să se mărite și să aibă copii, până la 35 de ani. Tu cum simți această presiune socială?   Că   ea există,  o  simțim multe dintre noi…

În  ultima  vreme, nu   prea   mă   mai afectează acest „trebuie și arătatul cu degetul.  Prefer  să mă uit în interiorul meu  și să fac acolo liniște și pace. Iubirea mi-a dat de furcă, da. Poveștile mele  au  fost  dramatice,                     au ars spectaculos  și s-au stins, deși nu am intrat niciodată într-o relație fără intenții  serioase.

Nu mi-am pierdut curajul   să iubesc  și   ador starea de îndrăgosteală,  îți  dă sclipirea aceea în ochi.  Doar  că,  în același timp, fiecare poveste      macină, consumă. Dar nu o să  aleg   vreodată măritișul ca pe un compromis, ci o să caut  în  continuare dragostea adevărată, cu toate implicațiile, care sunt și pietrele de temelie ale unei familii.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton