Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. „Suntem doar prieteni”. Cu ce milionar celebru a ieșit în oraș

 Mirea Roxana
.

Alexandra Stan, invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, a mărturisit că s-a despărțit de iubitul său, Bogdan Drăghici, și că este singură în prezent. Însă, imaginile surprinse cu ea recent spun cu totul altceva. Alexandra Stan s-a afișat în compania unui milionar celebru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și a făcut mai multe dezvăluiri despre ea. Aceasta a afirmat că s-a despărțit de iubitul ei, Bogdan Drăghici, și că, în momentul de față, este singură.

Sunt singură! Nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, suntem doar prieteni. Ne înțelegem bine, nu ne-am certat', a dezvăluit Alexandra Stan.

a1-12a1-12

Cu toate acestea, în perioada în care Alexandra Stan era la Survivor România, sora vedetei vorbea despre iubitul acesteia.

A avut încredere în ea (n.red. iubitul Alexandrei Stan) și a susținut-o. Chiar am discutat cu el, de altfel discutăm și comentăm la fiecare ediție a show-ului. (…) Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an', a declarat sora Alexandrei Stan la un moment dat.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:”Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale”/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor:„Eu am un singur rinichi'

Citește și: Andreea Mantea despre iubitul ei, după 5 ani de relație:„Iubesc și mă simt iubită la fel de intens!'

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul:„Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă'/ EXCLUSIV

Alexandra Stan, în compania lui Cobra Tate

Cu toate că Alexandra Stan a susținut că este singură în prezent, imaginile surprinse cu ea și cu fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, Cobra Tate, spun cu totul altceva. Însă, nu mult timp a trecut de când afaceristul a fost surprins și în compania Lidiei Buble.

Alexandra Stan și Cobra Tate au luat masa împreună, în oraș. Cei doi au vrut să profite de vremea bună unul în compania celuilalt. Artista a ales să îmbrace un trench de culoare bej, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto, iar el a purtat un costum de culoare bleu-ciel.

Din câte se poate observa din imaginile publicate de cancan.ro, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu nu o duce deloc rău cu banii. Acesta este cunoscut ca fiind un prosper patron de studiouri de videochat, pe care le manageriază alături de fratele său, Tristan Tate.

Alexandra Stan și Cobra Tate au au luat masa în oraș

La terasa la care au ales să meargă, Alexandra Stan și Cobra Tate s-au comportat exact ca doi îndrăgostiți. După ce au terminat de mâncat, nota de plată a fost achitată de Cobra Tate, iar la plecare, acesta a deschis portiera de la masina lui de lux, în valoare de aproximativ 300 de mii de euro, și a invitat-o pe Alexandra Stan să urce.

După care, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu a ales să decapoteze mașina, iar apoi au plecat din parcarea localului de lux unde luaseră masa cu câteva minute în urmă.

Vedeți pozele cu Alexandra Stan și Cobra Tate aici.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton