Alexandra Stan, primele declarații după ce s-a speculat că are probleme în căsnicie, la doar 3 luni de la nuntă: "Despre Emanuel să nu..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Alexandra Stan s-a căsătorit în urmă cu trei luni cu Emanuel Necatu, iar vestea căsătoriei i-a luat pe mulți prin surprindere. Mulți nici nu știau că are o relație, dar artista a dat vestea cea mare în exclusivitate pentru VIVA! La scurt timp de la nuntă, însă, comportamentul din social media al artistei a stârnit semne de întrebare. Un detaliu, în particular, a atras atenția tuturor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan ne-a mărturisit că a trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Emanuel Necatu și nu doar atât. Cei doi s-au și căsătorit, vestea luând pe toată lumea prin surprindere, chiar și pe părinții artistei. Totul părea să meargă excelent între ei, însă un detaliu a atras acum atenția tuturor. Comportamentul artistei de pe rețelele de socializare a stârnit curiozități cu privire la cum merge, în prezent, relația cu soțul ei.

Alexandra-Stan-casnicie-24Alexandra-Stan-casnicie-24

Alexandra Stan a renunțat la verighetă

Artista ne-a povestit cu puțin timp în urmă că este extrem de îndrăgostită de bărbatul căruia i-a spus „da' la scurt timp de când au început o relație. Mult timp, chiar, vedeta s-a mândrit cu statutul de femeie măritată și și-a etalat inelul care simboliza dragostea celor doi.

De curând, însă, un detaliu a atras atenția: vedeta a renunțat la verighetă, lucru care poate fi observat din ultimele fotografii postate de Alexandra Stan pe rețelele de socializare. De asemenea, s-a mai remarcat că de pe rețelele de socializare au mai fost șterse o parte dintre fotografiile în care vedeta apărea alături de soț. Ceea ce ne poate duce cu gândul în două direcții: fie că este posibil să-și fi făcut prezența primele probleme în căsnicie, fie cei doi intenționează să mizeze pe discreție și să-și expună relația cât mai puțin posibil.

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:”Când era consilierul meu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:”Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Andreea Tonciu după ce a ajuns la spital, pe perfuzii:„Am luat un virus'

Citește și: Mara Bănică, primele poze cu burtica de gravidă:„Credeam că minunea noastră nu va fi posibilă'

Alexandra Stan, primele declarații după ce s-a speculat că are probleme în căsnicie: „Îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră'

Se pare că cea de-a doua variantă ar fi cea plauzibilă, având în vedere declarațiile artistei. Alexandra Stan se află, în prezent, cu sora ei, Andreea în vacanță. Fosta concurentă de la Survivor a subliniat că își dorește să păstreze relația cât mai departe de ochii curioșilor. De asemenea, ne-a mai precizat că soțului ei nu îi place să apară în presă.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare', ne-a spus Alexandra Stan în exclusivitate.

Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie

Alexandra Stan ne-a spus, în exclusivitate, că amândoi au inițiat acest subiect și chiar au discutat despre copii. Cererea în căsătorie a fost fix ca în basme. Emanuel a fost atent la fiecare detaliu și chiar s-a așezat în genunchi când i-a oferit artistei inelul.

Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!, ne-a povestit Alexandra Stan.

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie pe plajă

Totul s-a întâmplat pe plajă la Constanța, locul în care Alexandra a copilărit. Vedeta a descris momentul ca fiind „magic’, mai ales că Emanuel a ales să-i spună o poveste specială pentru a-și cere iubita în căsătorie. Alexandra Stan a acceptat imediat!

Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? și a fost foarte drăguț. Am spus „Da imediat‘, a povestit Alexandra Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton