Alexandra Stan, primele declarații despre relația cu Tristan Tate: "Simt ceva, dar știi cum e..."

 Cica Cristina
.

Alexandra Stan a vorbit pentru prima oară despre relația cu Tristan Tate. Tot acum fosta concurentă de la Survivor a vorbit depsre primul copil și a ținut să sublinieze că se vede o mamă tânără, iar planurile sale par din ce în ce mai serioase în acest sens.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Imaginile cu Alexandra Stan alături de Tristan Tate au dat naștere la o serie de speculații privind o posibilă relație între cei doi. Totul pare să indice că relația celor doi ar fi depășit granițele unei simple prietenii.

Alexandra-Stan-1Alexandra-Stan-1

Alexandra Stan: „Eu iubesc mereu'

Întrebată în cadrul unei emisiuni dacă are o relație în acest moment, Alexandra Stan nu a oferit un răspuns clar, dar nici nu a infirmat categoric. Eu iubesc mereu. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație, simt ceva pentru cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul', a transmis ea.

Reamintim că artista a publicat câteva imagini alături de milionar la finalul lunii trecute, pe rețelele de socializare. De asemenea, ea a mai fost surprinsă da paparazzi Cancan tot în compania lui, la o terasă de fițe din Capitală.

Citește și: Relația dintre Alexandra Stan și Zanni la Survivor.„Este o conexiune mare între mine și el'

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:”Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale”/ EXCLUSIV

Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel:„Am crezut că sparg ușa, am sunat la…'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Simion Pop.Interpretul de muzică suferea de o boală nemiloasă

Alexandra Stan vrea să devină mamă

Alexandra Stan are 31 de ani și a precizat că și-ar dori să devină mamă, mai ales că mereu s-a imaginat în poziția de mamă tânără. Totuși, momentul când acest vis i se va transforma în realitat trebuie să fie unul potrivit. Mai exact, cântăreața susține că trebuie să-l cunoască foarte bine pe tatăl copilului ei și să-i ofere stabilitatea de care are nevoie.

Da, îmi doresc copii, dar depinde de relația pe care o am', a mai spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan și Tristan Tate au luat masa în oraș

Alexandra Stan și Tristan Tate au mers la o terasă, unde s-au comportat exact ca doi îndrăgostiți. După ce au terminat de mâncat, nota de plată a fost achitată de el, iar la plecare, acesta a deschis portiera de la masina lui de lux, în valoare de aproximativ 300 de mii de euro, și a invitat-o pe Alexandra Stan să urce.

După care, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu a ales să decapoteze mașina, iar apoi au plecat din parcarea localului de lux unde luaseră masa cu câteva minute în urmă.

Alexandra Stan s-a despărțit de Bogdan Drăghici

Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și a făcut mai multe dezvăluiri despre ea. Aceasta a afirmat că s-a despărțit de iubitul ei, Bogdan Drăghici, și că, în momentul de față, este singură.

Sunt singură! Nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, suntem doar prieteni. Ne înțelegem bine, nu ne-am certat’, a dezvăluit Alexandra Stan.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton