Alex Velea a clacat la Asia Express: "La unele lucruri chiar nu ne așteptam. Demoralizant"

 Cica Cristina
.

Alex Velea și Mario Fresh s-au aflat la un pas de a fi eliminați de la Asia Express, însă, norocul a fost de partea lor. Ancora de culoare verde i-a propulsat în următoare etapă la Asia Express. Cu toate acestea, Alex Velea și-a exprimat nemulțumirea că el și coechipierul lui au ieșit pe ultimul loc.

1.-Alex-Velea-si-Mario-Fresh-51.-Alex-Velea-si-Mario-Fresh-5

Concurenții au pornit pe Drumul Comorilor și au de trecut probe grele. Alex Velea și Mario Fresh au trecut prin momente grele, mai ales că la sfârșitul cursei pentru Ultima Șansă, cei doi s-au clasat pe ultimul loc. Cei doi artiști s-au arătat nemulțumiți de prestație, fiind demoralizați, scrie spynews.ro.

Cu toate că toate cele opt echipe s-au bucurat în momentul în care Gina Pistol a arătat ancora verde, Alex Velea și Mario Fresh nu s-au arătat extrem de încântați. Nu pentru că nu s-ar bucura pentru că rămân la Asia Express, ci pentru că au ieșit pe ultimul loc: „Nici nu era nevoie să ne aplaude. E ca și cum ai fi aplaudat că ai trecut clasa”, a spus Alex Velea.

„Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. Nu este deloc de noi așa ceva. Demoralizant”, a mai menționat el la testimoniale.

La polul opus, Mario Fresh s-a arătat mai optimist și nerăbdător să vadă ce se va întampla în următoarea etapă.

Alex Velea, îngrijorat pentru condiția lui fizică

Având în vedere schimbul de regim, alimentația și condițiile de la Asia Express, Alex Velea s-a arătat îngrijorat pentru condiția lui fizică.

„Nu e vorba de nedreptățit. Doar că mi se pare mai mult decât ne poate nouă pielea. Noi acasă, în România, reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness. (…) Dacă mănânc atâtea zile doar orez și tot felul de chestii în ulei, o să-mi stric musculatura. Am atâția ani de pregătire, n-am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam. E puțin mai greu decât mă așteptam', a spus Alex Velea.

Pe parcursul primei etape de la Asia Express, atât Alex Velea, cât și Mario Fresh s-au confruntat cu probleme digestive, fapt ce a alimentat și mai tare frica artistului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton