Alex Bodi vrea înapoi cadourile pe care i le-a făcut Biancăi Drăgușanu. Vrea și banii pe vacanțe

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Cei doi au decis să o ia fiecare pe drumul lui, iar acum se pare că a pornit un mic război între ei. Alex Bodi vrea înapoi cadourile pe care i le-a făcut Biancăi Drăgușanu în timpul relației. Mai mult, afaceristul vrea și banii pe vacanțe.

Cei doi au petrecut Paștele împreună la Madrid, dar nu au mai apucat să se distreze împreună și de 1 mai. După ce s-au despărțit, Alex Bodi a luat o decizie neașteptată cu care Bianca Drăgușanu nu s-a mai confruntat niciodată până acum.

Afaceristul i-a cerut înapoi toate cadourile pe care i le-a făcut în timpul relației, dar și banii pe vacanțe. Bianca Drăgușanu a primit de la fostul ei iubit mai multe ceasuri care costă câteva mii de euro, dar și genți, pantofi de lux.

Alex Bodi este atât de supărat pe fosta lui iubită încât vrea ca aceasta să-i înapoieze și banii pe vacanțe. Bianca Drăgușanu îl însoțea pe afacerist în călătoriile sale. Cei doi au fost plecați în Hong Kong, Spania, Franța, Dubai, dar și în alte țări și orașe din lume.

'Imediat după cearta de la Madrid, Alex Bodi i-a cerut Biancăi  banii pe cadourile de firmă pe care i le-a făcut în timpul relației. Alex vrea și banii pentru gențile de firmă și vacanțele în care cei doi au fost. Rezultatul e amețitor, cu multe zerouri. Nu este normal ce se întâmplă! Cum să-i ceri banii pe cadouri?', a mărturisit o apropiată a Biancăi Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor SlavBianca Drăgușanu și Victor Slav

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton