După divorțul de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi este alinat de Ella de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D vorbește despre relația cu afaceristul: ”Îmi este un om drag”

 Stamen Diana
.

Nu îi va pica deloc bine Biancăi Drăgușanu când va afla asta. Alex Bodi vorbește cu Ella de la Puterea Dragostei, iar cei doi se cunosc de foarte mulți ani.

Ce mică este lumea! Alex Bodi și Ella de la Puterea Dragostei se cunosc și vorbesc destul de des. Chiar după divorțul de Bianca Drăgușanu, afaceristul a avut o conversație cu concurenta de la show matrimonial difuzat la Kanal D.

Potrivit unor surse apropiate lor, Alex Bodi și Ella sunt doar prieteni, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu a dat de înțeles nicio clipă că ar vrea ceva mai mult cu bruneta.

'Chiar dacă ea este o femeie superbă, iar el este un bărbat prezentabil şi, din punct de vedere fizic, cel puţin, chiar s-ar potrivi, sunt doar amici. Se cunosc de mulţi ani, vorbesc din când în când, dar, din câte ştiu eu, Alex nu i-a făcut niciodată avansuri Ellei. Sunt doar doi oameni care au anumite lucruri în comun şi mai vorbesc uneori. Nu e ceva blamabil, mai ales că au situaţii amoroase cu multe suişuri şi coborâşuri şi, probabil, se sfătuiesc reciproc. Ultima oară, din câte ştiu eu, au vorbit recent, imediat după divorţul lui de Bianca„, a declarat surse apropiate celor doi pentru kfetele.ro.

Ella de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Alex Bodi

Bruneta a recunoscut că îl cunoaște pe afacerist și că vorbesc mai des în ultima perioadă. Ella de la Puterea Dragostei îl cunoaște pe Alex Bodi dinainte ca acesta să fie într-o relație cu Bianca Drăgușanu.

Este adevărat! Eu cu Alex ne-am cunoscut cu mult înainte să fie el cu Bianca. Avem prieteni comuni şi, da, am vorbit mult în perioada asta, dar nimic special. Îmi este un om drag şi îl apreciez pentru tot ceea ce face şi ce este el. Am discutat mai mult despre situaţia lui actuală şi l-am încurajat să fie puternic.„, a spus concurenta de la show-ul matrimonial pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Cine să-i mai înțeleagă? Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu și i-a dat nenumărate mesaje. La rândul lui, Bodi susține că Bianca i-a trimis poze „deocheate”

FOTO: Facebook

Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-6Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-6
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton