Alex Bodi și Gabi Bădălău s-au întâlnit și au vorbit despre Bianca: „Îi pot arăta dovezi care s-o incrimineze”

 Mirea Roxana
.

S-a spus că Alex Bodi ar vrea-o înapoi pe Bianca Drăgușanu. Totuși, omul de afaceri a declarat că nu își dorește s-o despartă pe fosta lui soție de Gabi Bădălău. Însă, acesta a adăugat că are dovezi care s-o incrimineze pe Bianca în fața actualului iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a ținut să clarifice întreaga situație legată de Bianca Drăgușanu, după ce au apărut mai multe informații potrivit cărora el o urmărește și hărțuiește. Acesta a declarat că întâlnirile dintre el și Bianca Drăgușanu au fost pur întâmplătoare. Omul de afaceri a spus, referitor la episodul de la restaurant, că a vrut doar ca Bianca Drăgușanu să îi justifice decizia ei de a cere un ordin de restricție pe numele lui.

b-9b-9

Episodul la restaurant. Este restaurantul unde merg eu zilnic și chiar trebuia să mă întâlnesc cu patronul. Ea era cu Gabi la masă și am întrebat-o de ce vrea să îmi pună ordin de restricție, păi dacă tu provoci omul, cum poți spune că eu sunt agresiv? Aduc dovezi și înregistrări. Singurul lucru pe care trebuie să îl vadă lumea, sunt o grămadă de dovezi și martori care ne-au văzut bine', a spus Alex Bodi, la Antena Stars, despre una dintre întâlnirile dintre el și Bianca Drăgușanu.

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu.Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.Au semnat un contract prenupțial

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu:„Să-mi dea divorțul mai întâi'

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon:„N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată'

Alex Bodi nu vrea să îi despartă pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Alex Bodi a continuat prin a spune că i-a promis lui Gabi Bădălău că nu o să mai poarte astfel de discuții. De asemenea, acesta a mai afirmat că nu a avut nicio clipă intenția de a despărți cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Potrivit spuselor acestuia, el nu a căutat-o pe Bianca Drăgușanu, ci a fost doar un joc între ei, adăugând că dacă nu primea mesaje, nu avea de unde să știe unde se află ea.

I-am promis lui Gabi Bădălău că nu o să mai purtăm discuții din astea. Eu nu am avut intenția să o despart niciodată de Gabi Bădălău. Problema era că eu nu înțelegeam că tu îmi dai apă la moară și tu spui că eu te hărțuiesc. Păi cum așa? Nu vreau să intru în alte detalii. Referitor la partea mea implicată în întâlnirile cu ea. Eu nu o căutam obsedat. A fost un joc, îi plac jocurile și adrenalina. Nici măcar nu am strigat la ea. Eu nu sunt ăla rău. Dacă nu primeam mesaje, nu aveam cum să mă văd cu ea', a mai spus Alex Bodi.

Alex Bodi: „Îi pot arăta lui Gabi dovezi care să o incrimineze'

În plus, Alex Bodi a spus că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în mai multe locuri, dar nu a vrut să intre în mai multe detalii. Omul de afaceri susține că are dovezi care ar putea s-o incrimineze pe Bianca Drăgușanu în fața lui Gabi Bădălău. De asemenea, fostul soț al Biancăi și actualul ei iubit au vorbit să nu mai apară în presă cu scandaluri.

Și ne-am întâlnit și în alte locuri de care nu știe lumea. Eu am întrebat-o pentru ce vrea să îmi bage ordin de restricție. I-am spus că îi pot arăta lui Gabi dovezi care să o incrimineze. Eu cu Gabi am vorbit să nu mai apărem în presă cu atâtea scandaluri. Nu mai contează acum, ei sunt bine împreună. Aveam multe de clarificat. Le doresc toate cele bune, am strâns mâna cu el', a mărturisit Alex Bodi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton