Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

 Cica Cristina
.

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost ridicat de polițiști! Afcerirstul ar fi implicat într-o rețea de proxenetism!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE ora 20.15. După multe ore de audieri, Alex Bodi a fost reținut pentru 24 de ore.

Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime. Bodi se va prezenta joi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de procurori că este unul dintre liderii unei grupări de proxeneţi. „Este un dosar extrem de greu. Fetele racolate erau umilite în ultimul hal”, au declarat surse din cadrul anchetei, citate de Adevărul.

Au avut loc o serie de operațiuni de amploare realizate de DIICOT și Poliție, care s-au desfășurat în 23 de județe și inclusiv în Capitală. Peste 380 de percheziții au avut loc în 24 de dosare penale, în cele din urmă printre cei ridicați numărându-se și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi ar fi fost ridicat de autorități de la locuința sa, fiind suspectat de legături cu rețelele mafiote.

Potrivit DIICOT, rețeaua de proxenetism ar fi condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare. S-ar fi pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj.

Alex Bodi, implicat într-un dosar de proxenetism

Potrivit Spynews, în afară de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, ar mai fi fost adus la DIICOT și Adrian Tâmplaru. Cei doi au o relație destul de strânsă. Mai mult, Tâmplaru a fost nașul de cununie al lui Alex Bodi, care a mai fost căsătorit o dată, înainte de Bianca Drăgușanu.

'La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, potrivit poliției!

Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.', se arată în comunicatul DIICOT!.

Alex-Bodi-săltat-de-polițiști-2Alex-Bodi-săltat-de-polițiști-2

Alex Bodi spunea în urmă cu ceva vreme că banii îi câștigă din afacerile făcute cu asociatul lui, Joseph. Acesta din urmă s-ar ocupa cu criptomonede și ar fi deținut mine de aur în Africa.

18 persoane au ajuns la DIICOT

Datele arată că persoanele implicate în dosar ar fi încercat să racoleze tinere care ar fi practicat prostituția, prin intermediul rețelelor de socializare! Aceștia le-ar fi promis un viitor comun prin metoda loveboy sau le promiteau un loc de muncă avantajos.

'La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 18 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

La percheziţii participă polițiști de la combaterea criminalității organizate din Brașov, Olt, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Giurgiu, polițiști de la acțiuni speciale din cadrul I.P.J. Dolj, I.P.J. Olt, I.P.J Giurgiu, precum şi jandarmi„, se arată într-un alt comunicat transmis de DIICOT!

Citește și: Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu:”Nu am despărțit o familie”

Citește și: Alex Bodi se implică în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua: 'Penibil'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele:'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul:„Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze'

Reamintim că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit recent, iar Daria Radionova este noua sa iubită. În prezent, Bianca se află în Dubai, vedeta părăsind țara după despărțire.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton