Magistrații au decis! Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu

 Stamen Diana
.

Alex Bodi rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu, așa cum au decis magistrații Tribunalului din Craiova în urmă cu puțin timp. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va mai sta încă o lună în vila din Tunari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE,GRATIS, AICI!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a prezentat astăzi în fața magistraților de la Tribunalul din Craiova, unde a primit o nouă sentință. Alex Bodi va mai rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu, în vila sa de lux din Tunari. Afaceristul locuiește în prezent cu Daria Radionova, femeia pentru care a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Daria Radionova nuntăAlex Bodi și Daria Radionova nuntă

Se pare că la dosar au mai apărut noi probe care l-ar putea ajuta pe Alex Bodi, așa cum susține avocatul său. Hotărârea în ceea ce privește încadrarea pedepsei nu a fost emisă încă, fiind pentru moment în pronunțare, însă se speră ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să fie eliberat de sub măsura arestului la domiciliu și plasat sub control judiciar,potrivit Spynews.ro.

Citește și: Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.Ce s-a întâmplat atunci când l-a contactat

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare’

Citește și: Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, replică usturătoare pentru Bianca Drăgușanu: „Continuă să-ți iei singură buchete de flori'

Citește și: Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale că el și Bianca Drăgușanu sunt divorțați: „De trei zile, Sofia e la mine'. Ce spune despre noua lui iubită

Alex Bodi este în arest la domiciliu

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să prelungească arestul cu încă 29 de zile.

Afaceristul a fost ridicat de mascați pe data de 11 noiembrie, chiar din propria locuință, în timp ce oamenii legii efectuau o operațiune de amploare desfășurată mai exact de către trupele DIICOT în 28 de județe din România și în Capitală. Atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce s-a spus că ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton