Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat: "A fost un șoc plăcut"

 Cica Cristina
.

Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu, a oferit primul interviu și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Afaceristul este convins că se va face dreptate în cazul lui și a povestit că iubita lui, Daria Radionova, i-a stat alături în fiecare moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu este un secret pentru nimeni că Alex Bodi trece prin momente dificile. Momentan, nu are voie să vorbească despre detalii referitoare la dosar, motiv pentru care și-a lăsat mereu avocații să vorbească despre subiect.

Alex Bodi susține că are încredere în avocații săi, care îi sunt și prieteni și este convins că situația lui se va clarifica.

Alex-bodi-1Alex-bodi-1

Alex Bodi: „Nu pot spune că sunt 100% bine”

'Mereu sunt cu zâmbetul pe buze, sunt bine, acasă. Sunt sincer, nu pot spune că sunt 100% bine, din cauza situației și a întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea. Ăsta este secretul de a fi pe linia de plutire și de a fi puternic psihic', a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare.Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu:”Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi”

Citește și: Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Ce a făcut pentru fiica lui:”E sora Sofiei”

Alex Bodi: „Este important să știi că ai pe cine te baza”

Alex Bodi a ținut să sublinieze că toate încercările la care a fost supus l-au ajutat să-și dea seama cine sunt persoanele cu adevărat valoroase din viața sa, care i-au stat alături indiferent de situație.

'Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, este important să știi că ai pe cine te baza.

Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată. Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani, dar nu cu justiția, dar au fost momente grele, cam prin aceleași lucruri am trecut și atunci. Iar acum sunt convins că o să trec căci îmi cunosc situația”, a mai spus Alex Bodi pentru sursa citată.

Alex Bodi: „Copiii sunt și cea mai mare durere și cea mai mare bucurie”

Alex Bodi s-a arătat extrem de afectat de faptul că s-a spus că nu ar fi un tată devotat sau că nu și-a ajutat copiii. Afaceristul susține că nu a fost nicicând un tată iresponsabil, ci s-a ocupat mereu de ele și se interesează de tot ce are legătură cu fiice lui.

A petrecut sărbătorile cu fetița cea mare, iar pe cea mică a văzut-o la două zile de când se află acasă. Apoi a urmat incidentul cu Iulia Sălăgean și de zece zile nu a mai putut să o vadă pe Selena.

„Cel mai mult și cel mai afectat am fost când am văzut chestii referitoare la copiii mei. Am auzit că nu sunt un tată devotat, că nu mi-am ajutat copiii, cred că ăsta este ultimul lucru pe care l-ar putea spune oricine despre mine și tu să fii prins în niște lanțuri fără să poți face ceva. Ești legat la mâini și la picioare, nu ai nicio putere, pentru că tu știi că ai putea face ceva sau ai putea dovedi, dar nu ai cum în momentul de față. Îți rămâne doar să fii puternic, să nu cedezi, să fii stabil psihic și să speri că va veni momentul în care o să poți dovedi astfel de lucruri. Acum, pentru mine copiii sunt și cea mai mare durere și cea mai mare bucurie', a mai spus Alex Bodi.

Alex Bodi: „Nu am fost la închisoare”

În ciuda celor întâmplate, Alex Bodi a subliniat că nu a cedat nicicând în cele 40 de zile de arest preventiv, căci a trecut prin momente mai grele de atât. „Nu am fost la pușcărie, la închisoare, cum zice toată lumea. A fost un arest preventiv pentru a se dovedi anumite lucruri”.

Pentru Alex Bodi, acesta a fost momentul în care și-a dat seama exact în cine poate avea încredere. Luptă, în primul rând, pentru el, dar fiind că nu are nevoie să-i demontreze nimic nimănui.

Alex Bodi povestit și cum a fost întâmpinat la venirea acasă. Daria Radionova l-a așteptat împreună cu câțiva prieteni și a rămas plăcut impresionat. Afaceristul a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale.

Alex Bodi, susținut necondiționat de Daria Radionova

Daria Radionova ar fi fost cea care a ținut în permanență legătura cu familia lui și partenerii de afaceri. Alex Bodi o suna la aproximativ două zile pentru a o pune la curent cu situația sa. Rusoaica l-a încurajat și l-a susșinut necondiționat.

'Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a așteptat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni apropiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. Nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un caracter pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, cu partenerii de afaceri, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri pe săptămână. O sunam o dată la două zile, nu puteam suna pe toată lumea.A fost un sprijin„, a declarat Alex Bodi.

În afară de Daria, Alex Bodi a mai spus că și-a sunat partenerul de afaceri, dar nu a amintit nimic despre discuția avută cu Bianca Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton