Alex Bodi i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un ceas de 28.000 de euro, iar acum i l-a luat înapoi! Surpriză: ea l-a vândut, el s-a ales cu un fake!

 Stamen Diana
.

De-a lungul relației, Bianca Drăgușanu a fost răsfățată de Alex Bodi. Cei doi au avut o căsnicie cu năbădăi, iar divorțul lor s-a terminat cu un scandal. Alex Bodi a dezvăluit că i-a luat un ceas de 28.000 de euro Biancăi Drăgușanu, iar ea l-a vândut.

Afaceristul este mai hotărât ca niciodată să dea din casă și să o pună pe fosta lui soție într-o ipostază deloc favorabilă. Alex Bodi i-a dăruit de Crăciun Biancăi Drăgușanu un ceas în valoare de 28.000 de euro, iar aceasta l-ar fi vândut și l-ar fi înlocuit cu o replică.

Când s-au întâlnit la notar, bărbatul i-a luat ceasul vedetei pentru a verifica dacă este unul fake sau este cel original. Alex Bodi a confirmat că ceasul este unul fake, iar Bianca Drăgușanu l-ar fi vândut pe cel autentic.

'Da, i-am luat ceasul. E la mine în mașină, acum și da, e vorba de un fake. Nu e vorba de ceasul de la mine, probabil că pe acela l-a vândut', a declarat Alex Bodi pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu că nu are grijă de fetița ei: 'Și-a folosit propriul copil'

Afaceristul vrea să-i ia și mașina Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi i-a transmis vedetei să-i dea automobilul înapoi, chiar dacă aceasta a plătit un avans de 41.000 de euro. Fostul soț al vedetei i-ar fi spus că îi va da acești bani înapoi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a luat pastile pe motiv că e nefericită.Alex Bodi, declarații halucinante: 'Am găsit-o pe jos la 6 dimineața. Am video!'

FOTO: Facebook

Bianca-Drăgușanu-3-2Bianca-Drăgușanu-3-2

Citeşte şi Top 10 cele mai scumpe ceasuri din lume!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton