Alex Bodi are o avere colosală, dar sora lui trăiește modest: este casieră la o măcelărie

 Cica Cristina
.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, are o avere considerabilă, însă nu toți membri familiei se pot lăuda cu aceleași sume impresionante. Dimpotrivă! Iată cu se ocupă sora afaceristului, care a fost arestat preventiv 30 de zile într-un dosar de proxenetism!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni că Alex Bodi are o avere impresionantă, care se află însă în pericol. Afaceristul ar risca să rămână fără bunurile înregistrate pe numele său, în cazul în care se dovedește că acestea au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute în vederea recuperării prejudiciului reclamat de presupusele sale victime.

Alex Bodi trăiește pe picior mare, însă nu același lucru s-ar putea spune și despre ceilalți membri ai familiei sale. Sora fostului soț al Biancăi Drăgușanu, de exemplu, duce un trai modest.

Sora lui Alex Bodi trăiește modest

Sora lui Alex Bodi trăiește lângă Madrid, la Alcala de Henares, acolo unde stau şi părinţii celor doi. Sonia Bodi duce un trai modet, fiind greu încercată de viață.

Sora lui Alex Bodi este casieră la o măcelărie din Spania. Sonia și-a făcut viața în Spania, s-a căsătorit, însă soțul ei spaniol a murit în urmă cu un an. Fiind foarte apropiat de sora lui, Alex Bodi nu a lipsit de la înmormântare.

Sora lui Alex Bodi a rămas văduvă și își crește singură fetița, al cărui naș este chiar fratele mamei ei, Alex Bodi.

Sora-Alex-Bodi-1Sora-Alex-Bodi-1

Alex Bodi are o avere impresionantă

Spre deosebire de sora lui, Alex Bodi se poate lăuda cu o avere fabuloasă. Alex Bodi are o avere în euro care se ridică la sume cu șase zerouri și un stil de viață pe măsură. Omul de afaceri deține o vilă în Pipera, pe care cândva a vrut să o vândă cu 875.000 de euro și se deplasează cu un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. Nu în ultimul rând, în garajul său și-au găsit locul mai mulți bolizi de lux, printre care un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63, un Ferrari Pista 488, un Lamborghini Aventador SV, dar și un SUV Lamborghini Urus.

Citește și: Cum și de ce a fost trădat Alex Bodi de fosta soție.Iulia Sălăgean se împrietenise cu Bianca Drăgușanu și încă trăia din banii lui

Citește și: Bianca Drăgușanu a semnat un contract cu un post TV și promite dezvăluiri incendiare:„O să vin cu dovezi și o să distrug'

Citește și: Alex Bodi a dus-o pe Bianca Drăgușanu la fertilizare in vitro!Voia să aibă gemeni, băieți

Citește și: Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre familia Bădălău, în plin proces de divorț:„Mă vor în pământ! Rugați-vă pentru mine!'

De curând, a făcut câteva achiziții și în orașul său natal, Mediaș, dar și în apropiere de Sighișoara. A cumpărat un hotel, un cinematograf, dar și o parte dintr-un castel, în parteneriat cu Joseph, cunoscut ca „Prințul critptomonedelor.

Alex Bodi, arestat preventiv 30 de zile într-un dosar de proxenetism

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton