Alex Bodi scapă de arestul la domiciliu? Primele declarații după decizia magistraților: "Sunt încrezător"

 Cica Cristina
.

Zi decisivă pentru Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a prezentat la Tribunalul Dolj pentru a afla dacă se va întoarce în spatele gratiilor sau nu. Afaceristul este în arest la domiciliu, iar acum magistrații au decis amânarea în dosarul său. Acum urmează să se prezinte în instanță pe 18 ianuarie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE: Întrebat despre decizia Biancăi Drăgușanu de a se muta în Dubai, Alex Bodi a precizat că nu mai vrea să fie asociat cu acest nume: „Nu lucrez la bancă. Nu mai vreau să fiu asociat cu acest nume sub nicio formă. Indiferent de aspect. Nu mă mai interesează. Sunați-o pe dânsa, nu mă interesează. Întrebați agenții imobiliari, nu știu.', a transmis el.

Avocatul lui Alex Bodi susține că s-a decis amânarea în ambele dosare, pentru a se analiza probele. Astfel, până pe 18 ianuarie, data noului termen, Alex Bodi este liber, potrivit spuselor avocatului său.

Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie.

Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura arestului la domiciliu rămâne. Urmează să fie verificată în termenul din 18', a precizat avocatul lui Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

Alex-Bodi-1Alex-Bodi-1

Alex Bodi: „Mă simt bine”

Alex Bodi a precizat că se simte bine și este încrezător că lucrurile se vor rezolva în cazul său. Nu a putut oferi prea multe informații despre caz, însă a subliniat încă o dată că este convins că, până la urmă, totul va fi bine.

„Mă simt bine, pozitiv. Sunt încrezător”, a transmis Alex Bodi.

Afaceristul a evitat să facă alte declarații pentru că nu îi este permis, însă a precizat că va rămâne la domiciliu până pe data de 18 ianuarie.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluire neașteptată despre relația cu Alex Bodi:”Încă locuiește aici”

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi:'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Ce s-a întâmplat cu sechestrul pe averea lui Alex Bodi

Avocatul lui Alex Bodi a mai ținut să sublinieze că nu s-a stabilit nimic momentan în privința sechestrului. Termenul dat este tot 18 ianuarie.

„Nu s-a stabilit nimic. Din cauza incompletării cererii depuse la dosar, judecătorul a considerat că mai sunt necesare documente și atunci și aici a acordat termen la 18 ianuarie. În momentul în care mă acuzi de niște infracțiuni grave și tu nu poți ca procuror ca procuror să probezi că între veniturile mele, averea mea și bunurile mele există o legătură directă că ar fi obținut toate aceste bunuri, sume de bani, prin infracțiuni, nu poți să pui pe averea omului sechestru', a mai spus avocatul la Antena Stars.

Alex Bodi a fost arestat într-un dosar de proxenetism

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, apoi s-a decis arestul la domiciliu în cazul lui.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton