Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Primele declarații ale afaceristului: ”A vrut să mă șantajeze”

 Stamen Diana
.

După ce Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile șocante cu ea plină de vânătăi, Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o. Afaceristul face primele declarații despre scandalul proaspăt izbucnit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini în care apare cu fața vânătă și este de nerecunoscut, după ce Alex Bodi a bătut-o. Afaceristul se află în arest la domiciliu, însă nu a ezitat să facă primele declarații despre noul scandal care a izbucnit între el și fosta lui soție. Mai mult, Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu.

Bianca-Drăgușanu-bătută-2Bianca-Drăgușanu-bătută-2

'Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am ignorat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu, relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă.

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut.
Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta', a declarat Alex Bodi la XNS.

Citește și: Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Primele declarații despre femeile pe care le-a dus acasă

Citește și: Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au despărțit din cauza lui Alex Bodi

Citește și: Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce era leșinată, pe podea: „Normal că am luat pastile, că nu știam ce să fac'

Citește și: Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat”

Bianca Drăgușanu, plângere penală pentru Alex Bodi după ce a bătut-o

Afaceristul a mai recunoscut că fosta lui soție i-a făcut plângere penală, însă a mers în fața oamenilor legii și ar fi mințit că el i-a rupt picioarele. Alex Bodi consideră că Bianca Drăgușanu face aceste lucruri, pentru că el a preferat să o ignore complet, iar acest lucru nu ar fi pe placul ei.

'Poate să facă 50.000 de plângeri. Ea trebuie să le susțină. A mai făcut plângeri, dar din câte știu eu, plângerile penale se fac în maximum 90 de zile. Acum să vă întrebați și dvs care ar fi motivul, după ce noi nu ne-am mai văzut timp de 4 luni de zile… Eu am ignorat total. Nu am mai avut niciun contact fizic. Ea mi-a mai făcut plângere și anul trecut. Ea a zis că eu i-am rupt picioarele, dar ea de fapt are picioarele rupte din relația anterioară.
Am fost împreună, a vrut să mă șantajeze cu o grămadă de chestii. Ne-am împăcat, am mers în vacanțe. Ne-am certat, iar am mers în vacanțe. Pentru ce să vii tu acum după 4 luni să amintești de chestii care s-au întâmplat acum un an sau doi. Că am văzut datele 8 decembrie 2019. Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce.', a mai declarat afaceristul în interviu.

https://www.youtube.com/watch?v=J51o2lgKK7c

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton