Alex Bodi a plecat în vacanță cu... fosta soție! Ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Daria Radionova: "După atâtea luni de zile..."

 Cica Cristina
.

Au îngropat securea războiului de dragul fiicei lor și acum Alex Bodi și fosta lui soție, Iulia, au plecat în vacanță împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a plecat în vacanță! Și nu, nu a plecat cu Daria, precum mulți s-ar fi așteptat, ci în compania fostei soții și a fiicei sale. Drept locație, cei doi au ales Croația, iar în ultimele zile afaceristul a postat fotografii care ilustrează cât de bine se simte.

Mulți s-ar fi așteptat ca după despărțirea de Bianca Drăgușanu, afaceristul să petreacă mai mult timp în compania noii sale iubite, Daria Radionova. Alex Bodi a lămurit însă că vrea să stea mai mult timp cu fiica lui: „După atâtea luni de zile, în sfârșit lângă îngerașul meu!!! Te ador!!”, a transmis Alex Bodi pe rețelele de socializare.

Citește și: Surpriză! Daria Radionova nu vrea să formeze o familie cu Alex Bodi. A spus-o chiar ea:„Sunt încă prea tânără. Mă concentrez pe carieră'

Alex Bodi: „Sunt două lucruri care nu-ți pot fi luate”

„Sunt două lucruri care nu-ți pot fi luate: norocul cu care te binecuvântează Dumnezeu și destinul care ți-e scris pe tot parcursul vieții!!”, a mai scris Alex Bodi în dreptul altei fotografii din aceeași vacanță.

Citește și: Război total între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova.Iubita lui Alex Bodi s-a enervat și i-a transmis un mesaj tăios Biancăi

Scandalul între Alex Bodi și fosta soție pare să se fi terminat de dragul fetiței lor. Reamintim că afaceristul și-a acuzat de răpire internațională fosta parteneră, după ce femeia a plecat în Germania cu fiica lor, Selena, fără ca tatăl să-și dea acordul pentru deplasare la acel moment.

Alex Bodi și Iulia s-au căsătorit în 2014, în decembrie, iar mariajul lor a durat patru ani, până în 2018, atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Alex și Iulia au devenit părinții unei fetițe, Selena, care a împlinit 3 ani la începutul lui 2020.

Alex Bodi mai are încă fetiță, dintr-o relație anterioară, cu Raluca.

Alex-Bodi-3Alex-Bodi-3

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum arăta Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, înainte de operațiile estetice.Transformarea este șocantă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton