Alex Bodi a fost oprit de poliție pentru viteză, dar a ajuns în carantină instituționalizată! Omul de afaceri trebuia să fie în izolare

 Cica Cristina
.

Alex Bodi, care s-a împăcat recent cu Bianca Drăgușanu, a fost oprit de autorități pentru viteză excesivă și a ajuns în carantină instituționalizată, dat fiind că omul de afaceri trebuia să se afle în izolare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Unde dai și unde crapă, spune o vorbă din popor. Alex Bodi a fost oprit de poliție, întrucât conducea cu o viteză de 104 km/h într-o zonă cu restricții de circulație de 50 km/h și a ajuns într-un centru de carantină pentru că s-a întors recent dintr-una dintre țările cu pericol.

Astfel, în loc să fie în izolare, Alex Bodi gonea cu mașina sa Lamborghini pe șoseaua Pipera într-o zonă cu restricții de circulație.

Citește și: Mircea Badea a dezvăluit ce note a luat la BAC:„Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin'

Totul s-a petrecut în miez de noapte, iar acum omul de afaceri a fost dus de autorități într-un centru de carantină, la Hotel Ramada, notează cancan.ro.

Alex Bodi, sancționat de oamenii legii

Omul de afaceri s-a ales cu o amendă, i-a fost permisul suspendat pentru 90 de zile și stă sub pază în carantină instituționalizată.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei:„I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV' / EXCLUSIV

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteză de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar că măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre după moartea lui Costin Mărculescu:'O să fie tot mai mulți găsiți așa'

Alex-Bodi-1-3Alex-Bodi-1-3

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton