Albert Oprea, pus la zid de Sorin Pușcașu, la Survivor: „Ai rămas singur...”

 Mirea Roxana
.

Războinicii au pierdut primul joc pentru imunitate din săptămâna trecută. Războinii de la Survivor România l-au votat spre eliminare pe Albert Oprea. Sorin Pușcașu i-a spus colegului său că dacă nu face o schimbare în ceea ce privește comportamentul lui, va fi votat de fiecare dată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Războinicii de la Survivor România l-au votat spre eliminare pe Albert Oprea ducă ce echipa a pierdut primul joc de imunitate. Colegii lui Albert și-au motivat votul spunând că Războinicul nu se integrează în echipă.

Sorin Pușcașu îl avertizează pe Albert Oprea că va fi votat de fiecare dată atât timp cât nu-și revizuiește comportamentul față de echipă.

so1so1

„Singurul lucru pe care ți-l pot spune, știai că votul meu merge spre tine, e că au venit oameni noi care au văzut chestii pe care noi ți le-am reproșat. Dacă tu nu faci o schimbare în legătură cu lucrurile pe care ți le-am reproșat, probabil același vot va fi de fiecare dată. Dacă noi îți spunem că nu ești concentrat, că ai probleme, tu spui că nu ți se pare.

Când opt oameni îți spun lucrul ăsta și tu nu vezi, dacă ne întrebi pe noi ce ar trebui să faci, înseamnă că nu realizezi de ce noi te votăm. Dacă ai venit să vorbești cu mine, nu te-am dat la o parte. Am simțit o barieră când erai cu Alin și restul, dar noi eram aceiași și atunci și acum. Tu ai rămas singur, te înțeleg cumva și m-am pus în pielea ta în anumite momente', i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea la Survivor România.

Albert Oprea de la Survivor se apără

În schimb, Albert Oprea susține că se simte îndepărtat de către colegii lui din echipă. Războinicul de la Survivor spune că simte o barieră între el și ceilalți coechipieri.

Dacă cineva nu are plăcerea sau nu rezonează cu mine ce să fac? Să insist să mă bag în sufletle lor? Sunt chestii și trecute, nu mai spune că nu sunt. Am simțit o barieră. Eu ascult pe toată lumea, fiecare are ceva de spus, dar filtrez', a spus Albert Oprea.

Citește și: Coaliție împotriva lui Albert Oprea de la Survivor! Războinicul, acuzat că minte:”Mie îmi spune o poveste, celuilalt altă poveste”

Citește și: Cine este iubita lui Sorin de la Survivor.Ce a dezvăluit Laura despre Războinic

Citește și: De ce nu mai apare Jador la Survivor.Decizia luată de Kanal D și de medicii Faimosului

Citește și: Apropieri suspecte între Lidia Buble și Cobra Tate.Au ieșit împreună la restaurant de două ori într-o săptămână

Albert Oprea își dorește să lupte până la capăt

Când a aflat că este propus spre eliminare, Albert Oprea a făcut apel către public și i-a rugat pe oameni să-l voteze pentru că își dorește să rămână în competiția Survivor România, potrivit WOWbiz.ro.

„Sunt cumva relaxat, pentru că mă așteptam, nu e o surpriză. Mă așteptam de când am pierdut jocul de imuniatate, de-asta mi-am dori să-l câștigăm. Săptămâna trecută când am fost nominalizat, am avut o stare proastă, dar imediat după am primit un mesaj video de la mama mea,  în care mi-a spus să-mi urmez scopul și visul.

Voi lupta și voi rezista oricât va fi nevoie. Fac apel la telespectatori, pentru că nu vreau să plec și am nevoie de susținerea lor. Doar cu ajutorul lor pot ajunge până la final și pot să-mi urmez visul. Colegii doar mă pot propune, publicul decide când plec', a spus Albert Oprea la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton