Al Pacino, părăsit de iubita cu 40 de ani mai tânără, pe motiv că este prea bătrân și prea zgârcit: ”Îmi cumpăra doar flori”

 Oana Popoiag
.

Al Pacino traversează momente dureroase și umilitoare, după ce iubita brunetă și drăguță, cu 39 de ani mai tânără, l-a părăsit, povestind explicit de ce a ales să renunțe la actorul de la Hollywood. Meithal Dohan a dezvăluit că nu a mai putut suporta diferența de vârstă prea mare și faptul că legendarul cineast era zgârcit.

Nici măcat când ești Al Pacino (79 de ani) nu ești ferit de probleme amoroase care se întâmplă să fie nu doar dureroase, dar și jenante, așa cum a trăit actorul pe pielea lui. Recent, Meithal Dohan, în vârstă de 43 de ani, care a devenit iubita lui Pacino în 2018, a dezvăluit că a pus capăt relației, povestind explicit, pentru publicația israeliană La Isha, de ce a luat această decizie.

Al Pacino, umilit de fosta iubită. Aceasta a dezvăluit public motivele despărțirii

Se pare că diferența de vârstă de aproape 40 de ani dintre cei doi și-a spus cuvântul, iar Meithal a fost 'generoasă' în a dezvolta subiectul.

'Am încercat să neg cât am putut, dar ce să mai, el e deja un om bătrân. Diferența de vârstă este mare, da. Așa că, cu toată dragostea din lumea, nu a mai mers', a povestit fără perdea fosta iubită a lui Pacino.

Ca și cum nu era deja suficient de umilitor pentru actor, femeia a continuat șirul dezvăluirilor cu o declarație care te face să-ți pui mâinile la ochi.
'Îmi cumpăra doar flori. Cum aș putea să spun mai politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?', a declarat Meithal Dohan despre actorul pe care îi consideră, cu alte cuvinte, zgârcit.

Ironia sorții este că Al Pacino s-a îndrăgostit atât de tare în 2018 de Meithal Dohan, încât și-a părăsit iubita de la acea vreme, pe Lucia Sola, de 43 de ani, pentru aceasta.

Al Pacino vârstăAl Pacino vârstă

Foto: Hepta

Citește și: Jennifer Lopez s-a fotografiat aproape goală, la 50 de ani! Imaginea a strâns 8 milioane de like-uri în prima zi!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton