Cu ce se ocupă Aida Parascan, după ce a pierdut sarcina și a fost părăsită de tatăl copilului. Și-a deschis o nouă afacere

 Mirea Roxana
.

Aida Parascan a trecut prin multe momente grele, în ultima perioadă. Cu toate acestea, câștigătoarea la MasterChef 2013 nu se lasă înfrântă și privește viața cu optimism. Recent, aceasta a vorbit despre cum se simte după ce i-a murit copilul în pântece, la cinci luni, dar și după ce a fost părăsită de tatăl copilului. Aida și-a deschis chiar și o nouă afacere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef 2013, a trecut prin mai multe momente de cumpănă în ultima vreme. Aceasta a divorțat de tatăl celor trei copii și a trecut printr-un incendiu unde i-au fost arși și o parte din banii prin care îi avea în bucătărie. Însă, cel mai traumatizant moment pentru Aida Parascan a fost, cu siguranță, cel reprezentat de pierderea celui de-al patrulea copi. Din păcate, inima copilașului a încetat să mai bată în a cincea lună de sarcină, iar Aida a fost nevoită să îl nască pe cale naturală.

163654954_4199123783443731_7189269661166550969_n163654954_4199123783443731_7189269661166550969_n

Cu toate că soarta cu a fost deloc blândă cu ea, Aida Parascan, în vârstă de 39 de ani, nu s-a lăsat îngenunchiată de nimic și privește viața cu optimism. Chiar a reușit să își ia gândul de la problemele de zi cu zi datorită escapadelor la mare și la munte.

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:„Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem'/ EXCLUSIV

Citește și: Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de relație.Cum au sărbătorit în Italia

Citește și: Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere!Cum a încălcat legea

Citește și: Andi Constantin, întâlnire cu Alexandra Mucea, semifinalistă Burlacul.În ce ipostază au fost surprinși

Cum se mai simte Aida Parascan

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef 2013, spune că își încarcă bateriile din natură, iar vara aceasta a fost de două ori la munte. În plus, aceasta a fost un weekend și la mare, reușind astfel să se deconecteze de la toate grijile și problemele. Cert este că Aida este o luptătoare și nu se lasă înfrântă de obstacolele care îi apar în cale.

Sunt bine, nu mă plâng! Am fost în weekend la mare, a fost foarte frumos, am reușit să mă deconectez puțin de toate lucrurile și problemele de zi cu zi. Eu îmi încarc bateriile în natură, acolo mă simt eu cel mai bine. Am fost vara aceasta de două ori și la munte. Pentru mine, muntele are o energie aparte', a mărtusit Aida Parascan, pentru playtech.ro.

Aida Parascan și-a deschis o nouă afacere

Pe de altă parte, Aida Parascan este foarte fericită că și copiii ei sunt bine. Ba chiar, aceștia au fost plecați cu ea, însă i-a lăsat apoi la mama ei. În plus, câștigătoarea MasterChef 2013 și-a deschis și o nouă afacere. Este vorba despre un cabinet unde face terabie cu persoanele care au probleme.

„Mă bucur de copii, sunt bine, au fost cu mine plecați, acum i-am lăsat câteva zile la mama iar spre sfârșitul săptămânii o să mă duc să îi iau din nou acasă.

Mi-am deschis recent un cabinet unde fac terapie cu persoanele care au probleme. Asta după ce timp de nouă ani eu am mers la terapie și acum m-am decis să și profesez', a mai spus Aida Parascan pentru sursa citată anterior.

Aida Parscan s-a despărțit de partenerul ei

Aida Parascan a fost părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina. Aceasta spunea că l-a înțeles pe bărbatul care nu a mai dorit să fie alături de ea și a acceptat situația. Aida Parascan a declarat că bărbatul nu și-a dorit niciodată copilul și nici măcar nu l-a interesat atunci când ea a fost pe punctul chiar să-și piardă viața, odată cu bebelușul pe care îl avea în pântece.

Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună’, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea Exclusiv Vip’, de la Prima TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton