Ipoteză neașteptată. Agresoarea Mirelei Vaida voia s-o atace pe Simona Gherghe? Femeia avea discernământ și va fi pusă sub acuzare

 Mirea Roxana
.

Mirela Vaida a trecut prin clipe groaznice după ce o femeie a pătruns în platoul Acces Direct și a aruncat cu un bolovan în direcția ei. Totuși, nu s-a știut dacă agresoarea va fi sau nu pusă sub acuzare pentru că trebuia să se stabilească dacă femeia a avut discernământ sau nu. Specialiștii Institutului Național de Medicină Legală au ajuns la un rezultat în urma expertizei psihiatrice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a fost atacată acum câteva zile de către o femeie care a aruncat spre ea cu un bolovan. Poliția a fost chemată la fața locului, iar agresoarea a fost reținută. Procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis că este necesară o expertiză psihiatrică efectuată de către specialiștii Institutului Național de Medicină Legală.

mi5-3mi5-3

 Medicii au stabilit că femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a avut discernământ la data atacului. Drept urmare, aceasta va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere, potrivit gândul.ro.

Ba mai mult, surse judiciare au precizat, pentru aceeași sursă, că femeia a vrut, de fapt, s-o atace pe Simona Gherghe și nu a realizat că persoana spre care a aruncat cu bolovanul de dimensiuni considerabile era cu totul altcineva.

Citește și: Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o. Ce a declarat, plângând:”A acționat la pont”

Citește și: De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară.Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Citește și: Gabriela Cristea i-a rupt turta lui Iris.Ce obiecte a ales fetița de pe tavă

Cine e femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

După ce Mirela Vaida a fost atacată, Poliția a fost chemată de urgență la Antena 1 și agresoarea a fost reținută. Femeia a opus rezistență și nu a fost ușor pentru polițiști să-i pună cătușele. Ulterior, aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia din Bucuresti.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept', au prezizat surse judiciare pentru știripesurse.ro la acel moment.

De asemenea, cea care i-a pus viața în pericol Mirelei Vaida ar fi fost internată în spital pe data de 12 martie, având diagnosticul de „retard mintal'.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton