Adriana Stere de la PRO TV este însărcinată pentru a cincea oară: a făcut fertilizare in vitro. Ce sex are bebelușul

 Cica Cristina
.

Adriana Stere, corespondent Stirile Pro TV, a dat vestea cea mare: va deveni mămică a cincea oară! A dezvăluit sexul bebelușului și a făcut anunțul într-un mod inedit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Stere de la Pro TV a anunțat că este gravidă pentru a cincea oară. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. A postat o fotografie cu șase ace de siguranță, care reprezintă familia sa: ea, soțul și cei patru copii. În interiorul unuia dintre acele de siguranță a mai așezat un ac de siguranță mai mic, pentru a-și anunța sarcina.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace'/ EXCLUSIV

De asemenea, a pus un șnur de culoare roz pentru a anunța că bebelușul care urmează să vină pe lume este fetiță: „BREAKING NEWS!!!Căutăm apartament cu 4 camere sau casă în cartierul Berceni. Să fie puțin roz”, a transmis Adriana Stere.

Adriana Stere a făcut fertilizare în vitro

Adriana Stere, în vârstă de 38 de ani, a spus la Vorbește Lumea că este în luna a patra, spre final, iar fetița care va primi numele Iris Adriana, a fost extrem de dorită.

E cel mai dorit copil. S-a întâmplat după doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima încercare, dar cea norocoasă. Însă, este o sarcină cu risc”, a spus Adriana Stere.

Soțul ei și-a dorit la fel de mult încă un copil și amândoi au mai vrut încă o fetiță.

Citește și: Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi, au împlinit un an de relație! Cum au sărbătorit:„Realizez cât sunt de norocoasă'

Adriana Stere: „Știu să fac cel mai bine știri și copii!”

'Eu stiu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că aripa tânără' de la mine de acasă înseamnă deja trei băieți și o fetiță… Ei bine, vă anunț că, de cateva luni, vin în știri la pachet' cu o bebelușă, foarte dorită și mult așteptată.

Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că Adriana e, mai nou, doi-în-unu. Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni.

Citește și: Cătălin Cazacu a plecat de la Kanal D și a semnat contractul cu TVR.Ce emisiune va prezenta

Adriana-Stere-1Adriana-Stere-1

Copilașul nostru cu numărul 5 și-a croit drum într-o vreme în care lumea, așa cum o știm, a început să dispară. Am purtat-o cu mine discret, ca pe un secret că în noi mereu crește speranța și că lupta nu e pierdută. Și, până se naște, bulgărașul de viață îmi va fi aliat în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă ce important e să aibă grijă de ei. Dacă eu și familia mea am putut, poate oricine!„, a spus Adriana Stere pentru depici.ro.

I s-a spus că nu mai poate avea copii

Adriana Stere are o familie numeroasă: trei băieței, dintre care doi gemeni și o fetiță. Cu toate acestea, vedetei de la Pro Tv i s-a spus în adolescență că nu va putea avea copii.

,„Nu m-am gândit niciodată că voi avea o familie atât de mare. Nu că nu mi-aș fi dorit, însă din adolescență am aflat că am un organism atipic și că erau șanse slabe să am chiar și un copil. Asta era scenariul cel mai probabil undeva pe la 19 ani. Uite că medicină merge mai departe” a povestit Adriana Stere, cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton