Adriana Bahmuțeanu, declarații surprinzătoare despre divorțul dintre Raluca și Walter Zenga: "De la început l-a înșelat"

 Cica Cristina
.

Adriana Bahmuțeanu, care acum este psiholog și consilier dezvoltare personală, vorbește despre un alt divorț recent anunțat în showbiz, cel dintre Raluca și Walter Zenga.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu intervine în cazul divorțului dintre Raluca și Walter Zenga, în calitate de consilieră pe parte de divorțuri.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a vorbit despre destrămarea unui cuplu care părea extrem de solid și fără probleme majore. Totuși, greșeala pare să se fi conturat încă de la început, în concepția Adrianei Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu: „S-a pornit pe o minciună”

Vedeta a făcut o legătură și cu zvonurile conform cărora Raluca s-ar fi îndrăgostit de un om de afaceri.

„Părerea mea că aici de la început s-a pornit pe o minciună. Am auzit zilele astea că ea l-a înșelat pe Zenga chiar înainte de nuntă. În interiorul relației lor nu era totul ok, de la început l-a înșelat. Așa e, faci copii, ai faimă, ai bani, dar dacă personal tu nu ești fericită… Oamenii își doresc mereu ce nu au și joacă teatru. Undeva s-a acoperit o minciună, poate ei îi plăcea altcineva la pat, nu o satisfăcea. Poate îi plăcea altul', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru impact.ro.

Citește și: Raluca Zenga a împlinit 39 de ani!A sărbătorit în plin proces de divorț, fără soțul ei

Citește și: Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie:”Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre cuplul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi:„Ea atrage parteneri abuzivi'

Citește și: Andreea Bălan, declarații despre momentele cumplite prin care a trecut, după ce a ajuns de urgență la spital:'Îmi făcusem testamentul'

Walter Zenga: „Vreau să găsesc acea iubire sinceră”

Recent, sportivul a transmis că își dorește să găsească o iubire sinceră, semn că nu s-a închis în fața dragostei, chiar dacă este dezamăgit și în prag de divorț.

„Vreau să găsesc acea iubire sinceră… să rețin calitatea purității și conexiunea sufletească… în timp ce călătorim în locuri îndepărtate care ne umplu de uimire și care ne aduc mai aproape. Vreau să mă uit adânc în ochii ei și să găsesc acel căutat, după dor și dorință, că nu pot crede că te-am întâlnit și că suntem aici. Nu te voi trăda niciodată, nu te voi lăsa niciodată să pleci.

În fiecare dezamăgire a vieții există o binecuvântare ascunsă. Oricâte încercări și provocări ți se vor ivi în cale, te rog nu-ți fie frică deoarece toate sunt cu un scop. Nu știi niciodată care vor fi consecințele nenorocirii tale sau care vor fi consecințele norocului tău', a transmis recent Walter Zenga.

Raluca și Walter Zenga divorțează

Walter Zenga a făcut declarații despre divorțul de Raluca, confirmând informația potrivit căreia cei doi nu mai sunt împreună și urmează să se separe pe cale legală. Antrenorul a spus că nu mai formează un cuplu cu Raluca de ceva timp, reproșându-i faptul că s-a schimbat.

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat !Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici,pentru a nu lasă loc de altre interpretări ! Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp , din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi , creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mi recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical , a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc !’, a spus Walter Zenga pe pagina de Instagram.

După 17 ani de dragoste, se pare că cei doi nu se mai înțeleg deloc, motiv pentru care Walter Zenga ar fi depus deja actele de divorț în Dubai.

Walter Zenga: „Nu e ca în prima zi”

În august, Walter Zenga recunoștea că mariajul lui a trecut prin situații dificile, însă se mândrea cu faptul că cei doi au reușit să își rezolve problemele și să treacă peste obstacole.

Raluca-si-Walter-Zenga-1Raluca-si-Walter-Zenga-1

Îmi place să spun că e o relație minunată pentru că după 17 ani e la fel, nu ca în prima zi, dar din punctul meu de vedere e o relație care a rezistat la mai multe cutremure, în fața multor situații negative, am stat mereu împreună și am rezolvat mereu problemele împreună. Așa trebuie să fie o familie! Din punctul meu de vedere, pe viitor va fi mult mai bine decât e acum pentru că vom crește mereu.

Secretul este sprijinul pe care  i-l acord soției mele pentru tot ce vrea să facă, pentru tot, înțelegem relația la distanță, înțelegem și gelozia să ne respectăm reciproc, normal că mai avem și momente negative, pentru că așa se mai întâmplă în viață, dar  17 ani împreună sunt ceva  incredibil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat posibilitatea să o cunosc pe Raluca și să avem această relație de durată împreună!„, a declarat Walter Zenga.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton