Adevărul despre relația dintre Jador și Andra Volos de la Puterea Dragostei a ieșit la iveală: "M-am sărutat cu el, dar…"

 Cica Cristina
.

S-a aflat despre legătura surprinzătoare dintre Andra Volos și Jador, ambii foști concurenți la Puterea Dragostei. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dat toate detaliile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Înainte de a începe o relație cu Bogdan Mocanu, Andra Volos ar fi vrut să încerce o relație cu Jador. Andra a povestit că în timpul filmărilor pentru Puterea Dragostei, s-a furișat în casă la un moment dat, în Istanbul, și s-a întâlnit, în mare secret, cu Jador. Totul s-a terminat repede, întrucât după primul sărut și-a dat seama că nu exista atracție.

'M-am sărutat cu el, dar… nu am simțit atracție. Pentru mine contează să simt ceva când mă sărut cu cineva. Cu Jador nu a fost nimic. El plângea și atunci după Simina, plus că eu nu mă vedeam cu el în viitor. Atât a fost. Nu înțeleg de ce a făcut el atâta tam-tam', a declarat Andra Volos pentru wowbiz.ro.

Citește și: Tragedie în Iași. Doi frați, de un an și jumătate și trei ani, au murit după ce au mâncat struguri trataţi cu pesticide

Andra Volos, poveste de dragoste cu Bogdan Mocanu

Andra Volos și Bogdan Mocanu trăiesc o dragoste cu năbădăi, presărată cu numeroase certuri, despărțiri și împăcări. La momentul actual nu mai formează un cuplu, iar Andra a expus și cum s-a ajuns la ultima despărțire.

Citește și: Lea Michele a născut!Actrița din serialul Glee a devenit mamă pentru prima oară

„Așa cum a observat toată lumea din ultimul vlog, când au spus că Bogdan nu mai e la fel, eu fiind sinceră, într-adevăr nu mai simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel.

Ba din contră. Când era cu mine, mergea la geam și stătea pe telefon, mergea în baie sau vorbea cu mama sau pur și simplu îl simțeam foarte rece. Când mergeam la restaurant stătea pe telefon. Eu profitam de orice moment să stau cu el, dar asta nu o făceam din disperare, ci pur și simplu pentru că eram conștientă că stă foarte puțin la mine. După ce a plecat l-am simțit foarte rece. A mers să filmeze cu fete pe yacht, eu fiind geloasă. Am văzut postările alea cu fetițele, i-am zis că e cam nesimțit pentru că eram împreună. Aveam și planuri de viitor, să vin înapoi în București și să ne mutăm din nou împreună. Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și atunci nu putem să judecăm. Dacă noi ne-am despărțit nu a fost din cauza Ellei. Cu ea o să vorbesc față în față', a precizat Andra pe vlog.

Citește și: Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a lipsit de la parastasul său.Care a fost motivul

La rândul lui, a transmis și Bogdan un mesaj, care o viza pe fosta parteneră: 'Bună dimineața, încă o zi în care mă trezesc singur și liniștit pentru că nu mai are cine să mă dezamăgească, în afară de mine'.

Andra-Volos-1Andra-Volos-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton